Duelul viorilor 30 septembrie Sala Mare Teatrul National

Duelul viorilor

30 septembrie Sala Mare Teatrul National 19:00

Stradivarius si Guarneri – doua viori de colectie – si cei doi artisti de talie internationala, care le mânuiesc cu maiestrie, Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru, se vor duela arbitrati de pianistul Horia Mihail, în cadrul celei de-a treia editii a turneului national ”Duelul viorilor”.

Spectacolul va avea loc la Iasi luni, 30 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului National.
Devenit deja un brand, obtinând notorietate si admiratori de la un an la altul, turneul “Duelul viorilor”, organizat de Radio România Cultural si Asociatia Culturala Accendo, a ajuns la a treia editie.

duelul-viorilor-opera-romana-iasi

Doi violonisti de exceptie – Liviu Prunaru (concert maestru al uneia dintre cele mai mari orchestre din lume – Royal Concetgebouw Amsterdam) si Gabriel Croitoru (solist concertist al Orchestrelor si Corurilor Radio România), doua viori de colectie – Stradivarius si Guarneri – pianistul Horia Mihail si un repertoriu atractiv, sunt elementele reunite ce vor oferi un adevarat regal al muzicii.

Eveniment organizat în parteneriat cu Opera Nationala Româna Iasi.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Operei, telefon 0332.888.448, pretul unui bilet fiind de 30 lei (stal), 20 lei (balcon), 40 lei (loja). Pensionarii, studentii si elevii beneficiaza de reducere.

Mentionam ca Opera ieseana va deschide stagiunea 2013-2014 cu un spectacol inedit în aer liber, la data de  28 septembrie 2013. Mai multe detalii vor fi anuntate în curând.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!