Zâmburi 23 noiembrie Carturesti

Zâmburi

23 noiembrie Carturesti

Ștefan și Adriana Liuțe, fondatorii și proprietarii agenției de branding Storience, au lansat un proiect antreprenorial inedit pentru piața din România. Zâmburi este un brand-umbrelă care va reuni, pentru început, povești scurte sub formă de felicitări ilustrate, distribuite prin lanțul de librării Cărturești.
Zâmburi, primul proiect de acest tip de pe piața românească, reprezintă o colecție de 40 de povești scurte, ilustrate, disponibile începând cu luna noiembrie atât la bucată, cât și împreună cu un biblioraft în formă de acordeon în rețeaua națională Cărturești.

zamburi-de-zambet


Investiția în acest proiect antreprenorial s-a ridicat la 20.000 de euro. Ștefan și Adriana Liuțe estimează recuperarea investiției în primele două luni de la lansarea în librăriile Cărturești și o cifră de vânzări brute care va depăși 40.000 de euro după primele trei luni.
„Zâmburii sunt povești la bucată, ce țin cu succes locul unei felicitări, unui <<mulțumesc>> sau unui <<noapte bună>>, dar au și rol decorativ. Proiectul s-a născut dintr-o nevoie reală și foarte personală – aceea de a ne relaxa și binedispune într-un timp foarte scurt – pentru că nimeni nu are timp destul astăzi. Pentru noi, primele trei luni vor fi un test – dacă totul va merge bine, ne dorim să extindem acest tip de conținut și pe alte suporturi. Zâmburii sunt un mod de gândire în primul rând, nu un titlu de carte cu ISBN”, a declarat Ștefan Liuțe, scriitorul poveștilor, director de strategie la Storience.
Mini-poveștile Zâmburi au fost ilustrate de Dan Dulău (ilustratorul Festivalului SoNoRo și designerul identității Storience), scrise de Ștefan Liuțe și editate de Adriana Liuțe. Zâmburi este al doilea proiect antreprenorial al Adrianei şi al lui Ștefan, după agenția de branding Storience. Înființată în iulie 2012, Storience a înregistrat o cifră de afaceri de 150.000 de euro la doar un an de la lansare.    
Ștefan Liuțe are 14 ani de experiență în consultanță de brand, iar Adriana Liuțe are 9 ani de experiență în consultanță de brand, comunicare corporativă și presă.