Decembrie 04, 2023

Descoperă tramvaiul lui Moș Crăciun împreună cu Papatram și compania 15 decembrie Rondul TG Cucu 11:00

Descoperă tramvaiul lui Moș Crăciun împreună cu Papatram și compania

15 decembrie Rondul TG Cucu 11:00

    Editura Adenium, Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public TramclubșiRATP Iași vă invită să descoperim împreună cum arată tramvaiul lui Moș Crăciun. Întâlnirea va avea loc duminică, 15 decembrie, de la ora 11.00, în Rondul Tg. Cucu din Iași.
    Într-o atmosferă de sărbătoare va fi lansat numărul 4 din seria de poveşti pentru copii Papatram şi Compania (ediție de Crăciun), avându-l ca autor pe Silviu Teodor-Stanciu. Studenții Facultății de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” Iași vor susține un concert de colinde, iar Moș Crăciun ne va povesti cum a luat naștere seria Papatram și Compania, ce se întâmplă în numărul 4, dar și cine sunt cei 16 studenți care au pictat tramvaiul lui Moș Crăciun.

 Tramvaiul lui Mos Craciun

    La finalul evenimentului, participanții pot face o plimbare cu tramvaiul lui Moș Crăciun pe traseul Tg. Cucu – Gară și retur.
    Papatram și Compania este o serie de reviste ilustrate, educative, destinate copiilor. Are o apariție constantă, cu o periodicitate de o dată la două luni. Proiectul se individualizează prin originalitate, având în vedere că protagoniștii poveștilor sunt tramvaie personificate. Fiecare număr al seriei aduce în prim-plan episoade memorabile din istoria transportului public ieșean. Vom face cunoştinţă, rând pe rând, cu diferite modele de tramvaie, date uitării de multă vreme!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!