Care e primul pas spre cariera ta?

Care e primul pas spre cariera ta?

AIESEC ACADEMY

Eşti student cu spirit practic, vrei să faci primii paşi spre vitoarea ta carieră şi să experimentezi modul de lucru din companiile ieşene?

AIESEC Iaşi lansează o nouă oportunitate şi îţi oferă în primăvara aceasta unul dintre cele mai ambiţioase proiecte la nivel local.

                AIESEC Academy este un proiect de educaţie non-formală, care oferă experienţă calitativă pe plan profesional tinerilor interesaţi de domeniile Marketing, IT şi Inginerie. Participanţii vor beneficia de o perioadă de 4 săptămâni de training-uri, livrate de specialişti din companiile ieşene care vor include şi sesiuni dedicate dezvoltării lor personale, precum îmbunătăţirii abilităţilor de vorbit în public, de management al timpului sau al echipei.

aiesec-academy

                Ulterior, în urma unui interviu de selecţie, va urma o perioadă de stagii de practică în companiile din Iaşi, unde studenţii vor avea şansa să pună în aplicare cunoştinţele din facultate şi pe cele acumulate în perioada training-urilor. Prin acest proiect, AIESEC Iaşi doreşte să rezolve una dintre principalele probleme existente în rândul studenţilor - lipsa experienţei în domeniul în care vor dori să profeseze. Cu ajutorul acestor stagii de practică, proiectul va crea un mediu favorabil tinerilor care doresc să contribuie la dezvoltarea comunităţii.

Fă şi tu primul pas spre cariera ta!

Aplică până la 23 martie 2014 pe www.aieseciasi.ro!