Edu Funny Fest 7-11 aprilie Centrul de Expozitii Providenta

Edu Funny Fest

7-11 aprilie Centrul de Expozitii Providenta

            Vino în perioada 7-11 aprilie 2014 la Centrul de Expoziţii Providenţa din Iaşi la cea de-a doua ediţie a evenimentului ”EDU FUNNY FEST”.

            ”EDU FUNNY FEST” este primul eveniment specializat în activităţi educaţionale nonformale, dedicate preşcolarilor şi şcolarilor, în săptămâna ”Școala Altfel- Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.         

            Scopul evenimentului este acela de a reuni şi de a implica copiii, cadrele didactice şi părinţii în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele şi capacităţile acestora în diferite domenii, şi să stimuleze participarea lor la acţiuni variate, în context educativ nonformal.    

          edu-funny-fest-iasi 2014       

            Ateliere de creaţie, gătit, dans, design si stil vestimentar, prezentari interactive pe teme de ecologie, sanatate, nutritie, igienă, demonstratii de incondeiat oua si olarit, demonstratii de arte martiale, work-shop-uri de orientare în carieră, de intervenţie în situaţii de urgenţă dar si jocuri si concursuri sportive sunt doar o parte din activitatile la care se vor desfasura in cadrul Edu Funny Fest.

            Vino pregătit cu multă energie şi voie bună, noi îţi vom pune la dispoziţie spaţiul pentru a-ţi satisface curiozitatea, a-ţi pune în valoare talentul sau pentru a-ţi îmbogăţi cunoştinţele din diferite domenii.

Pentru mai multe detalii şi fotografii de la prima ediţie, te invităm să vizitezi pagina noastră de facebook  Edu Funny Fest
                     

Preţul biletului de intrare 5 Lei

Te aşteptăm cu drag!

 Asociaţia pentru Promovarea si Sustinerea Initiativelor de Dezvoltare Economica si Sociala
Aleea Sadoveanu 39
700490, Iasi, jud. Iasi
Tel./ Fax 0040 232 267833

Facebook: Edu Funny Fest