Vara asta traieste international - proiect AIESEC Iasi

Te-ai gândit la o vară internaţională?

Pentru că ne interesează să aflăm ce planuri ai la vară, ne-am propus să venim în ajutorul tău.
Chiar dacă nu îţi vine să crezi, vara nu întârzie să bată la uşă; e sezonul în care vrei să ieşi cu prietenii, să stai pe o terasă şi să admiri peisajul, într-una din acele zile călduroase.
Sună bine, nu?
Totuşi, ce-ar fi să experimentezi ceva nou, să ai parte de o aventură şi să descoperi lumea?
Dacă eşti student in Iaşi, atunci Global Citizen este ceea ce ai nevoie, deoarece îţi oferă posibilitatea de a beneficia de un stagiu de voluntariat internaţional pe o perioadă de 6 săptămâni în diferite domenii precum protecţia mediului, sănatăte, educaţie, cultură, drepturile omului si dezvoltare de ONG-uri.

Vara asta traieste international

Global Citizen este un proiect pe care AIESEC Iaşi îl propune ca şansă studenţilor de a îmbina două experienţe importante: dezvoltarea personală şi posibilitatea de a aduce o schimbare în trei sensuri: în comunitatea în care vei pleca, la nivel personal şi, la întoarcere, în comunitatea locală.
Ţările în care îţi poţi găsi cele mai multe oportunităţi sunt Polonia, Cehia, Slovacia, Rusia, Mexic, Brazilia, India, China, Italia, Tunisia, Egipt.
Prin intermediul acestui program, eşti provocat să iei parte la dezvoltarea comunităţilor globale şi, totodată, să dobândeşti o nouă viziune asupra lumii.  şase săptămâni într-o altă ţară sunt ocazia perfectă să trăieşti într-un mediu multicultural, divers şi să legi prietenii cu persoane din întreaga lume, experimentând internaţionalismul cu adevărat.


Aplică şi tu pe www.aieseciasi.ro/gc!
Vara asta trăieşte internaţional!