Concurs national Studentul Anului Inscrieri pana pe 11 mai

Concurs national Studentul Anului

Inscrieri pana pe 11 mai

Studentul Anului  te provoacă să fii diferit prin excelență

Competiţia care îi provoacă cel mai mult pe studenţi te așteaptă să dovedești că ești printre cei mai buni. Proiectul Studentul Anului te invită să concurezi alături de cei mai buni studenţi din România până pe 11 mai.
Dacă te afli printre studenţii ambiţioşi şi dornici de afirmare , rezolvă tema de concurs , dovedeşte că eşti cel mai bun în domeniul tău şi premiul cel mare este al tau!

Studentul Anului este un concurs național, organizat de studenți pentru studenți, în cadrul asociației Voluntari pentru Idei și Proiecte, având ca scop crearea unei legături între mediul universitar și mediul de business. Proiectul promovează excelența și lansează studenților provocarea de a arăta că pot avea performanțe într-un context diferit de cel universitar.

concurs-studenti

Aflat la cea de-a XI-a ediție, concursul național „Studentul Anului” cuprinde cinci categorii diferite: Arhitectură, Drept, Economie, Jurnalism & Comunicare și Medicină. Pe lângă activitatea lor academică și extracurriculară, studenții sunt provocați să ofere soluții unor probleme din domeniu prin rezolvarea unei teme de concurs, oferite de KPMG (Drept), Capital Partners (Economie), Starcom (Jurnalism și Comunicare), Actavis și Sindan Pharma (Medicină), Westfourth Architecture, WestGroup Architecture și Architect Service (Arhitectură). Aplicațiile vor fi evaluate de un juriu alcătuit din profesori universitari de renume, reprezentanți ai companiilor partenere și specialiști în domeniu.

Autorul celei mai bune aplicații va primi titulatura de „Studentul Anului” și premiul în valoare de 1500 de euro, în cadrul Galei de Premiere, pe fiecare categorie de specialitate. Ocupanții locurilor II și III vor primi premii în bani (500 euro, respectiv 300 euro), la care se adaugă și internship-uri, formarea profesională a câștigătorilor fiind foarte importantă pentru noi și partenerii noștri.

Inscrie-te pâna pe 11 mai 2014, pe www.studentulanului.ro, unde poți afla detalii depre competiție și condiții de participare.

Voluntari pentru Idei și Proiecte este o organizație studențeasca, non-guvernamentală, bazată pe voluntariat. De 15 ani de implicare în domeniul educației, VIP a organizat o serie de proiecte pentru studenți interesați de diverse domenii, oferindu-le șansa de a testa varianta activității și studiului extrașcolar.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!