Decembrie 09, 2023

Makam, Zotist, NoiDoi, Inner, Moto, Alexandru Rusu 16 decembrie Sunrise Club

Makam, Zotist, NoiDoi, Inner, Moto, Alexandru Rusu

16 decembrie Sunrise Club 22:00

Mai in gluma mai in serios sau de nevoie ne-am apucat de organizat evenimente de mai multi ani, insa acum a venit timpul sa avem parte si de o petrecere de lansare la cel mai inalt nivel, asa cum se preteaza de la orice organizator ce se respecta. Nu ne-am multumit doar cu o petrecere si iata ca am copt-o de un turneu de lansare in 3 orase mari din Romania si anume Bucuresti, Bacau si Iasi.

Pentru acest turneu l-am ales pe Makam, artist international in plina ascensiune, o premiera totala pentru Romania, artist ce credem noi ca s-a lasat foarte asteptat la noi in tara.

Ca producator se confunda foarte usor cu label-ul Sushitech, avand numeroase releasuri, insa scotand si la alte labeluri bune ca 2020 Vision sau Soweso. Ca DJ a pus prin toate cluburile mari din Europa: Fabric, Watergate, Rex sa numim cateva, si a atras atentia si primit un mare suport din partea unor mari artisti ca Ricardo Villalobos, Mike Huckaby, Delano Smith, Norm Talley, Kerri Chandler, Chez Damier, Josh Wink, Cassy si Jus-ed.

makam-zotist-noidoi-moto

Petrecerea va fi condimentata si cu putin sprijin local astfel i-am invitat pe Inner & Moto, alaturi de Zotist si NoiDoi, toti in plina ascensiune, iar seara va fi deschisa de Alexandru Rusu un tanar recent descoperit de noi, ce se dedica cu totul pentru muzica si credem ca merita sa veniti mai devreme pentru al asculta.

Dress Code: Yellow!

Line-up complet:

*MAKAM (Sushitech, 2020 Vision, Soweso, Amsterdam) http://www.facebook.com/pages/Makam/365306445120

*ZOTIST (Sunrise, 12HDM, Zebra Events) http://www.facebook.com/zotist

*NOIDOI (Sunrise, Oslo) http://www.facebook.com/NoiDoiMusic

*INNER (Localrec, Local Intruders) http://www.facebook.com/Innerli

*MOTO (Local Intruders) http://www.facebook.com/Motoli

*ALEXANDRU RUSU (Zebra Events) http://www.facebook.com/alexandrurusum

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

Guestlist-ul este valabil pana la ora 01:00. Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 03:00, in caz contrar se va plati din nou contravaloarea biletului de intrare.

Don't Drink And Drive! Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!

Say no to drugs! In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

Pret: 20 ron pana la ora 00, 30 ron dupa ora 00

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!