Decembrie 09, 2023

Sin City - Balul Bobocilor Facultatea de Informatica 14 noiembrie Dublin Pub

Sin City - Balul Bobocilor Facultatea de Informatica

14 noiembrie Dublin Pub

Asa cum spune traditia, in fiecare toamna se numara bobocii. Anul acesta bobocii Facultatii de  Informatica Iasi, UAIC (FII) se numara in cadrul mult asteptatului eveniment al ”Balului Bobocilor”.

Ca in fiecare an, Asociatia Studentilor Informaticieni Ieşeni (ASII) organizeaza acest eveniment, care va avea loc pe 14 noiembrie in Dublin Pub. Tematica acestui an este ”Sin City”, o tema care va lasa in mintea tuturor un colaj de surprize, concursuri, momente comice şi invitati speciali.

Balul bobocilor studentilor de la Facultatea de Informatica Iasi

Participantii de anul acesta - Simona, Iulia, Madalina, Kinda, Elena, Robert, Mirel, Cosmin, Ilie şi Andrei - vor participa la o serie de probe prin care isi vor etala personalitatea, imaginatia si creativitatea. La final juriul va alege Miss şi Mister FII 2011 si va inmana premiile castigatorilor.

Initiativa organizarii balului a fost primita cu mult entuziasm de catre studenti, astfel balul a devenit un prilej binevenit pentru inchegarea de noi prietenii şi distractie cum rar gasiti. Pretul unui bilet este de 12 lei. Biletele se pot cumpara din holul Facultatii de Informatica, de luni pana vineri, intre orele 12:00 – 16:00 . Pe langa bilet, exista posibilitatea de a participa la o tombola in urma careia puteti caştiga un premiu surpriza, pretul unui tichet fiind de 3 lei.

Acestea fiind spuse, avem deosebita placere de a va invita luni, 14 noiembrie, in Dublin Pub la „Sin City” - Balul Bobocilor FII 2011!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!