Full Moon - Vampires versus Warevolves 24 martie Club Embargo

Full Moon - Vampires versus Warevolves

24 martie Club Embargo  22:00

 Vampiri si vampirite! This is gonna SuCk…your energy!  Sambata, 24 martie, e  Luna Plina la Embargo! Noi toti ne dorim nemurirea si tanjim tot mai mult dupa viata de noapte. Vampirul este cel care suge sangele unui muritor de rand pentru a trai, dar nu oricum, ci vesnic. El traieste ascuns pe timpul zilei. Insa, le place sa actioneze pe timpul noptii. In lumea vampirilor si a varcolacilor, se poate orice! Nu exista refuz, respingere, pierdere.

Sambata seara, la Embargo, ne hranim cu bauturi insangerate, profitam de miezul noptii pentru a atinge nemurirea si pentru a ne desfasura la lumina lumanarilor. Atmosfera creata sub aburii nebuniei de noapte va scoate la iveala cei mai autentici vampiri si vampirite, dar si cei mai autorizati varcolaci ai Iasului.

full-moon-embargo-iasi

Noaptea vampirilor va fi gratuita pentru toata lumea, iar bauturile insangerate vor curge pe parcursul serii, pentru cei mai autentici vampiri.

Horror Make-up code.

Intrare libera

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!