Teatru „Jurnalul unui nebun” 2-3 noiembrie Ateneul Tatarasi Iasi 19:00

Teatru „Jurnalul unui nebun”

2-3 noiembrie Ateneul Tatarasi Iasi 19:00

Ateneul Tătăraşi invită publicul sâmbătă 2 noiembrie şi duminică, 3 noiembrie, ora 19.00 la reprezentaţia spectacolului de teatru „Jurnalul unui nebun”, o tragicomedie de N.V Gogol în regia lui Ion Sapdaru.

Distribuţie: Sorin CIMBRU, Roxana MÂRZA, Toma MORARU
Adaptarea scenică, regie, decor: Ion SAPDARU
Asistent regie: Larissa DANILOV
Procesare muzicală: Sorin CIMBRU


jurnalul-unui-nebun 

Despre nebuni cu drag.
,,... Jurnalul unui nebun’’ mă fascinează prin patosul ei uman prin oscilația frenetică dintre realitate și oniric a omului mic. Sunt și eu, netăgăduit, un Popriscin într-o lume grotescă și nebună, visele mele, ca și ale lui, sunt invadate de monștri în mantale gri, de nasuri cu medalii și favoriţi, de catastifuri doldora de suflete moarte …

Spectacolul are o formă inedită, un experiment teatral, în care am îmbinat şi elemente din celebra piesă a lui Shakespeare – Hamlet” (Ion Sapdaru, mai 2013)

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!