Ibiza Calling - Nima Gorji 1 octombrie XS Club

Ibiza Calling - Nima Gorji

1 octombrie  XS Club

Ibiza Calling episodul 1 este prima din seria unor petreceri ce se vor desfasura in clubul XS in acest sezon. In editia de deschidere invitatul special este unul dintre dj-ii exponentiali ai celebrei insule , rezident al clubului Ibiza Underground si detinatorul  premiului “Ibiza best resident DJ“ editia 2010.

Nima Gorji a reusit intr-un timp scurt, sa-si faca simtita prezenta pe scena cluburilor din Copenhaga, la petrecerile LUST. Odata cu redeschiderea clubului Rust, obtine propriul rezidentiat si se muta apoi la legendarul  VERYDISCO, clubul care dadea tonul modernismului in 2000. In aceeasi perioada, Nima a realizat mai multe remix-uri, dupa care  si-a infiintat propriul label Welt Recordings, marca de referinta pentru productiile deep tech house. In 2005 se stabileste in Ibiza si devine rezident al mai multor cluburi celebre : Space , Pacha si Privilege, iar in 2007 si 2008 a fost nominalizat la “Best Ibiza DJ of the DJ Awards”.

nima-gorji

Ca si producator, Nima are o activitate sustinuta, a lansat nu mai putin de 26 de productii la cateva case de discuri foarte cunoscute: Love Letters From Oslo, Monique Musique, ViVA  Music, TSUBA music, Murmur si multe altele.
Este un devotat al scenei electronice underground, astfel se explica si prezentele lui dese la pupitrul clubului preferat si anume Ibiza Underground iar la editia din 2010 a “Ibiza DJ Awards” a primit premiul “Best Ibiza DJ of the DJ Awards”.

INTRARE: 20 lei  -  bilete cumparate in avans , 30 lei  - In seara evenimentului

XS Club

Adresa: Str Sfantul Laar nr. 27
Tel: 0729-292.603

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!