MANU-L ,Mike , Dubsons,Lolecsi si Stefano D. 12 mai XS Club

MANU-L ,Mike , Dubsons,Lolecsi si Stefano D.

12 mai XS Club

Sambata 12 mai XS Club in colaborare cu Nightvibe.ro prezinta  ultima petrecere  dedicata muzicii house , tech , techno si minimal din acest sezon. Invitat special in premiera este MANU-L ( Ibiza – Monza –Sankeys) , unul dintre cei mai cunoscuti dj ai insulei Ibiza. Alaturi de el vor mixa Mike , Dubsons,Lolecsi Stefano D.Cu ocazia acestui eveniment are loc si lansarea oficiala a portalului dedicat  vietii de noapte, Nightvibe.ro

Feel the vibe !Nightvibe !

Manu-L si-a inceput cariera acolo unde orice DJ isi doreste sa mixeze. A devenit rezident si owner al barului Noctambula, un punct de referinta al insulei Ibiza dar treptat a cucerit si celelalte cluburi de renume  precum  Space ,Privilege si Sankeys. A facut show alaturi de Ricardo Villalobos, Luciano, Locodice, Tania Vulcano  si multi alti DJ de top ai  momentului.Nu a fost exclus nici din line-up-urile petrecerilor legendare precum Circoloco DC10, Carl Cox Nightssau Zoo Project si a celor mai mari cluburi din Italia,Spania,   Germania,Anglia,Olanda,Asiasi America de Sud.

manu-mike-dubsons-stefano-lolec-xs-club-12-mai

Productiile sale de la OFF Recordings, Monique Music, Monza Ibiza Records , Sleep Is commercial, Piekup rec, High Definition Records sialtele , s-au bucurat de de un real success  atat in Ibiza darsi in topurile si  magazinele de specialitate si playlisturile dj-ilor.

Alaturi de ManuL vor mai mixa in maratonul muzical ce se va prelungi cu obisnuitul after hour de la ora 06.00 Mike , Dubsons , Stefano D si Lolec.

Sambata 12 Mai sunteti invitati la ultimul maraton muzical al sezonului in clubul XS cu 5 djsi 12 ore de muzica .Njoy the party with us !