MANU-L ,Mike , Dubsons,Lolecsi si Stefano D. 12 mai XS Club

MANU-L ,Mike , Dubsons,Lolecsi si Stefano D.

12 mai XS Club

Sambata 12 mai XS Club in colaborare cu Nightvibe.ro prezinta  ultima petrecere  dedicata muzicii house , tech , techno si minimal din acest sezon. Invitat special in premiera este MANU-L ( Ibiza – Monza –Sankeys) , unul dintre cei mai cunoscuti dj ai insulei Ibiza. Alaturi de el vor mixa Mike , Dubsons,Lolecsi Stefano D.Cu ocazia acestui eveniment are loc si lansarea oficiala a portalului dedicat  vietii de noapte, Nightvibe.ro

Feel the vibe !Nightvibe !

Manu-L si-a inceput cariera acolo unde orice DJ isi doreste sa mixeze. A devenit rezident si owner al barului Noctambula, un punct de referinta al insulei Ibiza dar treptat a cucerit si celelalte cluburi de renume  precum  Space ,Privilege si Sankeys. A facut show alaturi de Ricardo Villalobos, Luciano, Locodice, Tania Vulcano  si multi alti DJ de top ai  momentului.Nu a fost exclus nici din line-up-urile petrecerilor legendare precum Circoloco DC10, Carl Cox Nightssau Zoo Project si a celor mai mari cluburi din Italia,Spania,   Germania,Anglia,Olanda,Asiasi America de Sud.

manu-mike-dubsons-stefano-lolec-xs-club-12-mai

Productiile sale de la OFF Recordings, Monique Music, Monza Ibiza Records , Sleep Is commercial, Piekup rec, High Definition Records sialtele , s-au bucurat de de un real success  atat in Ibiza darsi in topurile si  magazinele de specialitate si playlisturile dj-ilor.

Alaturi de ManuL vor mai mixa in maratonul muzical ce se va prelungi cu obisnuitul after hour de la ora 06.00 Mike , Dubsons , Stefano D si Lolec.

Sambata 12 Mai sunteti invitati la ultimul maraton muzical al sezonului in clubul XS cu 5 djsi 12 ore de muzica .Njoy the party with us !

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!