Septembrie 26, 2023

Tango Festival 29 septembrie Club Motor

Tango Festival

29 septembrie Club Motor 22:00

Club Motor te invita joi, 29 septembrie, incepând cu orele 22:00 la un super eveniment: Tango Festival - cu participarea speciala a cuplului de dansatori  Fernando Galera & Wilma Vega - una dintre primele 10 perechi de dansatori de tango din lume!          

tango-festival

                   
Stilul de dans milonguer in care exceleaza, se refera la un stil de tango dansat intr-o imbratisare foarte apropiata, cu contact total in partea de sus a corpului, partenerii fiind inclinati unul catre celalalt, pasii sunt fermi si simpli, iar intoarcerile sunt mici. Vino sa participi la un eveniment unic, sa inveti pasi de dans impreuna cu echipa de dansatori de la scoala de dans Elegance si sa te distrezi „latino”!

Sponsor: Berlin Doner Kebab

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

0
Shares