Back to the future 5 noiembrie XS Club

Back to the future

5 noiembrie XS Club 22:00

O calatorie muzicala de cea mai buna calitate asigurata de rezidentul clubului XS - Mike .
Music style:
house / funky / tech / techno / old school

Mike este unul dintre cei mai titrati dj romani , avand o activitate de peste 15 ani pe scena muzicii electronice. Primele sale aparitii in nightclubbingul romanesc au fost in 1995 , in doar cativa ani devenind rezidentul celui mai cunoscut club din provincie , Biano E Nero - Cluj Napoca in care a avut rezidenta in perioada 1999-2001. Acolo s-a implicat in organizarea petrecerilor cunoscute sub numele "DJ's Gathering" pe care multi si le aduc aminte avand ca invitati nume mari din Anglia , Germania si Ungaria in urma carora a devenit cunoscut la nivel national.
A mixat alaturi de Paris & Sharp , Alex Bau , Tommiboy si alte nume celebre la primele petreceri cu muzica electronica ce aveau loc in Romania .Pe langa colaborari cu diverse cluburi din Cluj (Bianco E Nero, Diesel & Flash , Crema ) a mixat in cluburi din Bucuresti , Timisoara , Arad , Baia Mare,Sibiu , Brasov , Iasi , Galati, Pitesti, Constanta.

In 2003 incepe colaborarea cu XS Club - Iasi . Aici a organizat pe parcursul a 7 ani petreceri memorabile mixand impreuna cu nume importante ale scenei mondiale cum ar fi : Olliver Mac Gregor , Danielle Tignino (Psycho Radio) ,Yahel , Andy Morris (Narcotic Thrust) Michel de Hey , Toni Rios, Hybrid, Lee Burridge ,Rick Pier O'Neil (RPO), Margaret Dygas ,Martin Garcia ,Pascal Feos , 16 Bit Lolita's , Lucio Aquillina ,si multi altii. In prezent este artist al agentiei de booking Mainevents . In 2009 si 2010 a fost invitat la diferite festivaluri si evenimente de anvergura mixand impreuna cu Hernan Cattaneo , Yousef , Bill Patrick , Michel de Hey , Audiofly , Nima Gorji , pe langa clubul XS avind si o rezidenta in clubul Kush. Pe langa activitatile de club , a colaborat cu diferite posturi de radio romanesti si internationale si a realizat mai multe emisiuni de specialitate cum ar fi " "Sunday X-Press" si "Basic Sound". In prezent , este producatorul proiectului "Magnetic Sound " - emisiune de muzica electronica difuzata in toata partea de Est a tarii prin reteaua Impact FM si pe internet , lansata in decembrie 2008. Aici are invitati saptamanali , dj-i si promoteri de evenimente si promoveaza cele mai noi productii si seturile exclusive ale invitatilor emisiunii. Proiecte de viitor sunt dezvoltarea si promovarea brandului "Magnetic Sound" , lansarea unor productii proprii si a unei case de discuri. Soundul sau oscileaza intre house - tech si techno .

XS Club

Adresa: Str Sfantul Lazar nr. 27
Tel: 0729-292.603