Back to the future 5 noiembrie XS Club

Back to the future

5 noiembrie XS Club 22:00

O calatorie muzicala de cea mai buna calitate asigurata de rezidentul clubului XS - Mike .
Music style:
house / funky / tech / techno / old school

Mike este unul dintre cei mai titrati dj romani , avand o activitate de peste 15 ani pe scena muzicii electronice. Primele sale aparitii in nightclubbingul romanesc au fost in 1995 , in doar cativa ani devenind rezidentul celui mai cunoscut club din provincie , Biano E Nero - Cluj Napoca in care a avut rezidenta in perioada 1999-2001. Acolo s-a implicat in organizarea petrecerilor cunoscute sub numele "DJ's Gathering" pe care multi si le aduc aminte avand ca invitati nume mari din Anglia , Germania si Ungaria in urma carora a devenit cunoscut la nivel national.
A mixat alaturi de Paris & Sharp , Alex Bau , Tommiboy si alte nume celebre la primele petreceri cu muzica electronica ce aveau loc in Romania .Pe langa colaborari cu diverse cluburi din Cluj (Bianco E Nero, Diesel & Flash , Crema ) a mixat in cluburi din Bucuresti , Timisoara , Arad , Baia Mare,Sibiu , Brasov , Iasi , Galati, Pitesti, Constanta.

In 2003 incepe colaborarea cu XS Club - Iasi . Aici a organizat pe parcursul a 7 ani petreceri memorabile mixand impreuna cu nume importante ale scenei mondiale cum ar fi : Olliver Mac Gregor , Danielle Tignino (Psycho Radio) ,Yahel , Andy Morris (Narcotic Thrust) Michel de Hey , Toni Rios, Hybrid, Lee Burridge ,Rick Pier O'Neil (RPO), Margaret Dygas ,Martin Garcia ,Pascal Feos , 16 Bit Lolita's , Lucio Aquillina ,si multi altii. In prezent este artist al agentiei de booking Mainevents . In 2009 si 2010 a fost invitat la diferite festivaluri si evenimente de anvergura mixand impreuna cu Hernan Cattaneo , Yousef , Bill Patrick , Michel de Hey , Audiofly , Nima Gorji , pe langa clubul XS avind si o rezidenta in clubul Kush. Pe langa activitatile de club , a colaborat cu diferite posturi de radio romanesti si internationale si a realizat mai multe emisiuni de specialitate cum ar fi " "Sunday X-Press" si "Basic Sound". In prezent , este producatorul proiectului "Magnetic Sound " - emisiune de muzica electronica difuzata in toata partea de Est a tarii prin reteaua Impact FM si pe internet , lansata in decembrie 2008. Aici are invitati saptamanali , dj-i si promoteri de evenimente si promoveaza cele mai noi productii si seturile exclusive ale invitatilor emisiunii. Proiecte de viitor sunt dezvoltarea si promovarea brandului "Magnetic Sound" , lansarea unor productii proprii si a unei case de discuri. Soundul sau oscileaza intre house - tech si techno .

XS Club

Adresa: Str Sfantul Lazar nr. 27
Tel: 0729-292.603

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!