Alexandra, Inner & Moto 20 aprilie Club Zona

Alexandra, Inner & Moto

20 aprilie Club Zona  22:00

Vineri 20 aprilie sunteti asteptati de Alexandra (Sunrise, Bucuresti), Inner & Moto in Club Zona, vineri, 20 aprilie, de la ora 22.00.

Alexandra aduce in rosterul agentiei Sunrise, dominat pana de curand de baieti, acel impuls feminin, rafinat, dar energic.

Indragostita de vinyluri, inspirandu-se din diferite stiluri de muzica, artisti, arte sau alte placeri ale vietii - de la Zip la Herbert, de la [a:rpia:r] la jazz, de la Jim Jarmusch la tequilla, Alexandra nu doreste sa isi eticheteze stilul sub anumite genuri muzicale.

concert-alexandra-moto-inner-20-aprilie

A debutat ca DJ in anul 2009, la o petrecere Wicked Sound in clubul Mash-up din Bucuresti, deschizand seara pentru Kozo si Cezar. De-atunci in calatoria sa muzicala a mixat alaturi de Zip, Rhadoo, Petre Inspirescu, Cassy, Vera, Valentino Kanzyani, Thomas Melchior, DJ Qu, Masomenos, Abelle, DJ W!ld, Eva Maria, Martine si majoritatea colegilor de agentie. Festivalul Sunwaves, unde a mixat la editiile 5, 6 si 9, este cu siguranta unul dintre evenimentele ei preferate.

Primele giguri internationale ale Alexandrei au avut loc in clubul Robert Johnson din Offenbach si Club der Visionare din Berlin.

Intrare: 15 lei.