Scolaresti la Carturesti 31 august - 6 octombrie Carturesti

Scolaresti la Carturesti

31 august - 6 octombrie Carturesti

Vine şcoala, Cărtureşti îţi face ghiozdanul. Între 31 august şi 6 octombrie te aşteptăm la o nouă ediţie de Şcolăreşti la Cărtureşti – târgul de tot ce îţi trebuie la şcoală. Şi când spunem asta, nu glumim. Am strâns în ofertă tot ce ai nevoie pentru a începe un an şcolar de nota zece: manuale, rechizite, ghiozdane sau titluri din bibliografia obligatorie.

În plus, online şi offline, ai reducere* de 10% la cumpărăturile şcolăreşti de peste 100 de lei şi de 20% la cele de peste 200 de lei.

scolaresti-carturesti

Fiindcă avem câţiva ani buni de şcoală în spate, putem să îţi spunem din experienţă că de rechizitele din perioada asta îţi vei aminti mereu. Penarul preferat îţi va rămâne în memorie alături de mirosul de nou care îl însoţeşte în primele zile. Stiloul norocos, colecţia de pixuri colorate sau mapele de cursuri vor căpăta cu timpul o aură de nostalgie. Ce le face deosebite este timpul petrecut alături de ele.

Ce face selecţia noastră deosebită este atenţia cu care am ales fiecare obiect. Unele sunt simpatice (ca valizele Trunki, pixurile cu parfum de îngheţată de mentă), altele ingenioase (ştii de pixul-stilou Frixion Pilot pe care îl poţi şterge ca pe creion, nu?), unele sunt pur şi simplu frumoase (ca stilourile Lamy ABC). Toate însă îţi vor face timpul petrecut la şcoală mai frumos.  Şi vor ajunge nişte amintiri de neuitat.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!