Eveniment caritabil - Venetian Masquerade

Venetian Masquerade – eveniment caritabil

Duminica, 8 mai 2011, ora 21:00 echipa „Xperience Event” şi Asociatia Club Sportiv „Iasi 21” organizeaza  in Queen’s Club evenimentul caritabil Venetian Masquerade, destinat strangerii de fonduri pentru tinerii cu dizabilitati locomotorii din cadrul asociaţiei.

„Xperience Event” reuneste un grup de masterande pro-active din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, specializarile „Analiza si Strategie de Marketing” si „Marketing si Comunicare in Afaceri”, care printr-un proiect de specialitate desfasurat în cadrul masterului colaboreaza cu Asociatia Club Sportiv „Iasi 21”. Aceasta este o asociaţie non-guvernamentala, înfiintata in anul 2001, ce are drept scop principal incurajarea vietii independente in randul tinerilor cu dizabilitati locomotorii, prin implicarea in activitati sportive.

Venetian Masquerade recreaza atmosfera Venetiei din zilele de carnaval, imbinand spiritul artistic cu cel altruist. Invitațti nu trebuie sa uite un detaliu semnificativ: masca venetiana. Imaginatia si creativitatea lor pot iesi la suprafata în funcțte de tipul de masca adoptat: „Colombina”, „Bauta”, „Medico Della Peste”, „Moretta/Servetta Muta”, „Volto/Larva”.

Programul evenimentului include momente artistice precum: recital susţinut de trupa 4 Universe, parada costumelor de epoca, promenada pe catalige, statui vii, moment de teatru - Comedia del Arte realizat de The Joker’s Event, sesiune de portrete si caricaturi, tombola cu premii si mult asteptatul concert sustinut de Florin Chilian. Finalul evenimentului va fi marcat de un reusit „after party”.

Biletele se gasesc la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Corp B (parter),cafeneaua Queen's şi Iulius Mall (etaj 2). Pretul unui bilet este de 30 lei. Banii obtinuti din vanzarea biletelor vor fi donati tinerilor cu dizabilitati locomotorii din cadrul Asociatiei Club Sportiv „Iasi 21”.