Decembrie 04, 2023

Brap! Dazegraft 15 octombrie Club Zona

 

Brap! Dazegraft

15 octombrie Club Zona

DAZECRAFT [ New Medicine / Groove Playaz // Bucuresti ]

Primul contact cu muzica electronica l-a avut de mic pe cand asculta online posturi de radio precum BBC Radio1 si Digitally Imported. La 16 ani intra in sala de repetitii cu prima trupa de rock alternativ si are de-a lungul timpului diverse proiecte de la electro-rock si pana la metalcore. In vara lui 2009 lasa la o parte salile de repetitii si revine la prima sa dragoste in materie de muzica electronica, drum&bass-ul, atat ca dj cat si ca organizator de petreceri.
Cateva luni mai tarziu, devine rezident intr-un club din centrul Bucurestiului, avand propria seara de drum&bass numita New Medicine, concept cu care mai tarziu formeaza crew-ul cu acelasi nume.

In 2010 este invitat pentru prima oara sa mixeze la un festival, alaturi de trio-ul ce forma atunci New Medicine, in Ploiesti. Mixeaza deopotriva dubstep, breakbeat, drum&bass si electro si l-ai putut vedea alaturi de Gojira, Unlocka, Raizah si altii la diverse petreceri locale.

Brap Dazecraft la Club Zona Iasi

La pupitru, alaturi de UNLOCKA formeaza "The BASSTARDZ", un proiect nou ce prezinta fuziunea intre doua stiluri puternice si avangardiste.
http://facebook.com/dazecraftmusic
http://soundcloud.com/dazecraft
http://mixcloud.com/dazecraft
http://dazecraft.official.fm/
http://www.mixcloud.com/HaveANiceTrip/vol-xxv-dazecraft/


KEEBLE [ LUCKY 7'S / GROOVE PLAYAZ ]
http://soundcloud.com/keeble_bogdan/candy
http://soundcloud.com/keeble_bogdan/where-did-the-night-go
http://www.mixcloud.com/Keeble_Bogdan/keeble-dnbtube-podcast-003/

MICRO [ GROOVE PLAYAZ ]
http://soundcloud.com/microdubstep
http://www.facebook.com/GroovePlayaz

SOULJAH [ DGW ]
http://www.myspace.com/breaksouljah

Club Zona

Adresa: Splai Bahlui Drept (Incinta Terom/Electra)
Tel: 0744-477.322, 0740-023.429

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!