Targ de rechizite si articole scolare 30 august – 22 septembrie Palas Mall

Targ de rechizite si articole scolare

30 august – 22 septembrie Palas Mall

Luna septembrie se apropie şi, în curând, clopoţelul se va auzi din nou în şcoli. Palas Mall vine în întâmpinarea elevilor care se pregătesc pentru noul an de învăţământ şi îi invită la cel mai mare târg de rechizite şi articole şcolare din Iaşi. Timp de trei săptămâni, între 30 august – 22 septembrie 2013, părinţii şi copiii lor vor avea ocazia să aleagă rechizitele necesare la şcoală de la numeroşii expozanţi prezenţi. Situat la parterul Palas Mall, zona Subway, târgul reuneşte cele mai importante companii din industria de birotică şi papetărie, printre participanţi numărându-se: Librăria Cărtureşti, Irsido, Editura Gama, Stef, Refill Point şi Amo Grup.

targ-rechizite-scolare-palas-mall

Expozanţii au pregătit o gamă extinsă de rechizite, cărţi, manuale şcolare, culegeri de exerciţii şi dicţionare, pentru toate ciclurile de învăţământ, la preţuri atractive. Pe lângă produsele de papetărie, elevii vor găsi la Palas Mall şi numeroase alte accesorii utile, precum: instrumente de scris, ghiozdane, accesorii pentru birou, echipamente pentru computere, resurse didactice şi jocuri educative.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!