Sarbatoarea Dulcetii la GOLIA 10 -14 octombrie Manastirea Golia - Tg Cucu

Sarbatoarea Dulcetii la GOLIA

10 -14 octombrie Manastirea Golia - Tg Cucu

 

In cadrul Sarbatorilor Iasului in perioada 10-14 octombrie 2014, asociația „Centrul de Promovare Turistică” –Iași, organizează târgul cu produse de toamnă „Sărbătoarea Dulceții la GOLIA”. Doritorii sunt asteptati în parcarea din fața Mănăstirii Golia-zona Tg.Cucu în intervalul orar 10.00-19.00.

Târgul reunește peste 35 de comercianți, din zona Moldovei și din județele Prahova, Sibiu, Argeș și Bihor. Timp de cinci zile, ieșenii și pelerinii vor avea ocazia să achiziționeze dulceață, zacuscă, miere de albine, șerbet, compoturi, gemuri, fructe proaspete, suc de fructe dar și preparate din carne și brânză, cașcaval, produse de patiserie, palincă și obiecte din lemn executate manual.

Sarbatoarea dulcetii la Golia in cadrul Sarbatorilor Iasuluii

Iar pe 14 octombrie (marti) va avea loc competiția tradițională care va stabili “Dulceața de la Golia” 2014 la care sunt asteptati comercianții de dulceață din cadrul târgului (acestia vor participa cu un sortiment de dulceață la alegere).
Concursul va avea loc la ora 12.00 , câștigătorii vor primi diplome și premii din partea organizatorilor. Premiile constau în icoane achiziționate de către organizatori de la Mănăstirea Golia.