Decembrie 06, 2023

Conferinta - Dezvoltarea Carierei de Medic in Comunitatea Europeana 6 noiembrie Hotel Unirea

Conferinta - Dezvoltarea Carierei de Medic in Comunitatea Europeana

6 noiembrie  Hotel Unirea 16:00

 

VPL Healthcare are onoarea de a va invita la Conferinta: "Dezvoltarea Carierei de Medic in Comunitatea Europeana", eveniment ce se va desfasura in data de 6 noiembrie la Iasi, Hotel Unirea, incepand cu ora 16:00.
Accesul este GRATUIT in limita locurilor disponibile.
Anul 2007 a marcat aderarea Romaniei la Comunitatea Europeana. Cetatenii romani si-au castigat liberul drept la circulatie si munca pe teritoriul oricarui stat membru al Comunitatii Europene.

Conferinta medici

In acest context, VPL Healthcare isi propune sa aduca alaturi de dumneavoastra specialisti din domeniu recrutarii, care sa va prezinte modul in care puteti valorifica oportunitatea de a va dezvolta cariera de asistent medical in Comunitatea Europeana, abordand "Studiul de caz: Marea Britanie, Irlanda, Franta si Germania".
In cadrul conferintei, specialistii nostri va vor oferi raspunsuri concrete la intrebari, precum:
- Cum puteti obtine dreptul de libera practica intr-un stat membru UE?
- Care este nivelul de competente lingvistice dorit de angajatori?
- Cat de usor voi obtine accesul la un interviu de angajare?
- Cat costa procedurile din cadrul procesului de recrutare?
- Cum se obtine dreptul de munca in tara de destinatie?
In speranta ca demersul nostru se va bucura de interesul dumneavostra, va rugam sa va inregistrati pentru eveniment, prin completarea acestui formular (https://docs.google.com/a/vplhealthcare.com/forms/d/1tZNB2-0H5H0rAH6U8221ttilzQZjBvsY9UQdQVwmf0I/viewform) sau la numarul de telefon: 031 425 43 64 .
Aflati care ar putea fi drumul dumneavoastra spre o cariera de succes in Comunitatea Europeana !

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!