Conferinţa team ADventure 10 noiembrie, sala 502 - etajul 5, corp R, UAIC

Conferinţa team ADventure

10 noiembrie, sala 502 - etajul 5, corp R, UAIC

 

După înscrierea celor nouă echipe de studenţi pasionaţi de publicitate, Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice – team ADventure trece la următoarea etapă, Conferinţa.
          Menită să-i ajute pe studenţi prin oferirea unor sfaturi de la specialişti din domeniu, de data aceasta, pe scenă vor urca Christiana ZODILĂ - copywriter la SENIORHYPER, Gabriel BRĂNESCU - copywriter şi regizor de film şi Florin MARE - managing partner la Boomerang. Astfel, toţi împătimiţii publicităţii pot să se bucure de o experienţă unică prin posibilitatea raportării la profesionişti. Aceştia îi vor îndruma în demersurile lor, atât pentru acest concurs, cât şi pentru o viitoare carieră în domeniu. Pentru cei care nu sunt înscrişi în competiţie, Conferinţa reprezintă o modalitate de a afla cât mai multe detalii din culisele publicităţii.

 conferinta adventure

        Clienţii TE-ROX Prod Paşcani, Daria CD şi Open Mind îi provoacă pe participanţi să realizeze campanii de promovare cu diverse obiective de comunicare şi de marketing. team ADventure le oferă studenţilor o simulare a unui job într-o agenţie de publicitate, deoarece ideile lor pot fi implementate, la final, de către parteneri. E o joacă pe bune, în care bugetul clientului va trebui folosit responsabil, iar obiectivele îndeplinite. Și acest lucru se concretizează datorită faptului că brief-urile primite sunt situaţii reale şi actuale ale firmelor de pe piaţă economică.
      Conferinţa va avea loc în data de 10 noiembrie, sala 502 - etajul 5, corp R, UAIC începând cu ora 10:00! Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de publicitate!