Colinde cu Stefan Hrusca 22 - 23 Decembrie Teatrul National

Colinde cu Stefan Hrusca

22 - 23 Decembrie Teatrul National 20:00

 

Ca in fiecare iarna, de Sarbatori, Stefan Hrusca revine in Romania pentru un turneu national. Luni 22 decembrie si marti 23 decembrie de la orele 20:00 sunteti asteptati  la Teatrul National la specatacolul de colinde sustinut de Stefan Hrusca.
Stefan Hrusca s-a nascut pe 8 decembrie 1957 in localitatea Ieud din Maramures si este unul din cei mai apreciati interpreti romani de folk. A cucerit publicul mai ales prin superbele coinde pe care le interpreteaza ca nimeni altul. A debutat in anul 1981 la Cenaclul Flacara, iar in urmatorii trei ani a sustinut deja 1000 de spectacole (impreuna cu cenaclul). Din 1991 s-a stabilit la Toronto in Canada dar in fiecare iarna vine in Romania pentru o serie de concerte de Craciun.

Colinde Stefan Hrusca decembrie 2014

Pentru romani, acest turneu este o invitatie a “Dascalului de colinde” (cum a fost supranumit Stefan Hrusca de catre poetul George Tarnea) sa pretuiasca valorile si traditiile autentice. “Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc – de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va curatati si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind” declara Stefan Hrusca…