iasi 365 2018 logo 4

Colinde cu Stefan Hrusca

22 - 23 Decembrie Teatrul National 20:00

 

Ca in fiecare iarna, de Sarbatori, Stefan Hrusca revine in Romania pentru un turneu national. Luni 22 decembrie si marti 23 decembrie de la orele 20:00 sunteti asteptati  la Teatrul National la specatacolul de colinde sustinut de Stefan Hrusca.
Stefan Hrusca s-a nascut pe 8 decembrie 1957 in localitatea Ieud din Maramures si este unul din cei mai apreciati interpreti romani de folk. A cucerit publicul mai ales prin superbele coinde pe care le interpreteaza ca nimeni altul. A debutat in anul 1981 la Cenaclul Flacara, iar in urmatorii trei ani a sustinut deja 1000 de spectacole (impreuna cu cenaclul). Din 1991 s-a stabilit la Toronto in Canada dar in fiecare iarna vine in Romania pentru o serie de concerte de Craciun.

Colinde Stefan Hrusca decembrie 2014

Pentru romani, acest turneu este o invitatie a “Dascalului de colinde” (cum a fost supranumit Stefan Hrusca de catre poetul George Tarnea) sa pretuiasca valorile si traditiile autentice. “Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc – de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va curatati si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind” declara Stefan Hrusca…

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...