Speakeri motivationali la BuzzCamp Iasi 26 noiembrie Hotel Traian

Speakeri motivationali la BuzzCamp Iasi

26 noiembrie Hotel Traian

BuzzCamp, cel mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani, revine pe 26 noiembrie, la Hotel Traian din Iași. Studenții și tinerii absolvenți sunt așteptați să descopere cum se pot dezvolta în secolul vitezei și care sunt “tool-urile” care îi pot ghida spre o carieră de succes.

Cristian Grigore – trainer și coach NLPscience.ro, Angela Achitei – președinte Fundația Alături de Voi România, Valentin Măzăreanu – trainer SCC și Alina Moscu – șef serviciu resurse umane British American Tabacco sunt invitații noii ediții.

 Buzzcamp Iasi noiembrie 2014

Selecția se realizează în baza formularului de înscriere și a CV-ului, iar confirmarea locului asigură participarea la conferinta evenimentului. Pentru workshop-uri, candidații vor fi selectați în funcție de profilul solicitat de companiile participante.

Programul BuzzCamp Iași

09.30 – 10.00 – Înregistrarea participanților

10.00 – 12.00 – Conferința ”Atitudinea care îți schimbă viața”

12.00 – 12.30 – Fotolii de consiliere SCC

12.30 - 14.00 –Workshop Xerox – ”Giving power to your potential: Take the lead of your career!”

            – Workshop SCC – ”1 day@SCC”

14.00 – 14.30 – Fotolii de consiliere SCC

14.30 – 16.00 – Workshop EY – ”EY Audit procedures”

           – Workshop ArcelorMittal

Înscrierile pentru BuzzCamp Iași sunt deschise la link-ul:http://buzzcamp.ro/event/iasi/inscriere/, iar înscrierea și participarea la eveniment sunt gratuite. Mai multe informații privind programul BuzzCamp sunt disponibile pe site-ul evenimentului și pe pagina de Facebook.

Ultima ediție din BuzzCamp va avea loc la Bacău, pe 27 noiembrie 2014, la Hotel Dumbrava.

Despre BuzzCamp

BuzzCamp este un eveniment bianual de business cu target young organizat de Inspire Group. Companii de top, traineri specializați, speakeri motivaționali și persoane publicevin să comunice cu tinerii pe teme de dezvoltare personală și orientare în carieră – conferințe, workshop-uri și seminarii, concursuri, tombole, difuzari video și reclame pe ecrane în pauze, sesiuni de „fotolii de consiliere” în fiecare pauză, colțul oportunităților de carieră unde participanții își pot lăsa CV-urile și multe alte posibilități de comunicare cu tinerii.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!