Concert Loredana - Reveria 6 martie Casa Studentilor 19:30

Concert Loredana - Reveria

6 martie Casa Studentilor 19:30

Pe  martie sunteti asteptati la un superconcert al Loredanei la Casa Studentilor de la orele 19:30

Loredana straluceste pe portativul muzicii romanesti, avand o cariera exceptionala. Declarata de presa de specialitate „Artista Anului”, Loredana a introdus noi standarde in showbiz-ul romanesc. Astfel, dupa concertele sold out „Magic”, pe care le-a sustinut anul trecut la Sala Palatului si dupa ce a uimit intreaga tara cu productia de talie internationala din turneul „Magic”, presa nationala declara: „Un concept care va schimba arta de a da un spectacol in Romania”, „O artista de o valoare extraordinara, care a aratat din nou ca talentul sau este nelimitat la fel ca si pasiunea sa pentru muzica.”

Concert Loredana pe 6 martie la Iasi

Pe 6 Martie, la Casa Studentilor, Loredana va contopi visele sale si ale fiecarui fan, muzica diversa si trairile intense in show-ul “REVERIA”. Viața este pana la urma o iluzie, tot ceea ce conteaza este momentul si asta vreau sa surprind in acest spectacol, puterea momentului si bucuria de a impartasi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta” – a declarat artista.

Traieste aievea frumusețea neasemuita a unui show marca Loredana! Proiecteaza-ți cele mai frumoase vise in show-ul unic, al unei artiste totale! Loredana – Reveria, sambata, 6 Martie, ora 19.30, Casa Studentilor Iasi.
Pret bilet : 60 , 80 , 100 lei.