iasi 365 2018 logo 4

Concert Loredana - Reveria

6 martie Casa Studentilor 19:30

Pe  martie sunteti asteptati la un superconcert al Loredanei la Casa Studentilor de la orele 19:30

Loredana straluceste pe portativul muzicii romanesti, avand o cariera exceptionala. Declarata de presa de specialitate „Artista Anului”, Loredana a introdus noi standarde in showbiz-ul romanesc. Astfel, dupa concertele sold out „Magic”, pe care le-a sustinut anul trecut la Sala Palatului si dupa ce a uimit intreaga tara cu productia de talie internationala din turneul „Magic”, presa nationala declara: „Un concept care va schimba arta de a da un spectacol in Romania”, „O artista de o valoare extraordinara, care a aratat din nou ca talentul sau este nelimitat la fel ca si pasiunea sa pentru muzica.”

Concert Loredana pe 6 martie la Iasi

Pe 6 Martie, la Casa Studentilor, Loredana va contopi visele sale si ale fiecarui fan, muzica diversa si trairile intense in show-ul “REVERIA”. Viața este pana la urma o iluzie, tot ceea ce conteaza este momentul si asta vreau sa surprind in acest spectacol, puterea momentului si bucuria de a impartasi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta” – a declarat artista.

Traieste aievea frumusețea neasemuita a unui show marca Loredana! Proiecteaza-ți cele mai frumoase vise in show-ul unic, al unei artiste totale! Loredana – Reveria, sambata, 6 Martie, ora 19.30, Casa Studentilor Iasi.
Pret bilet : 60 , 80 , 100 lei.

Din aceeasi categorie

Concert GOLAN si Miss Platnum 24 mai 2018, Time Out

Concert FIE Junior 20 mai 2018, Piața Palatului Culturii

Concert rock cu Celelalte Cuvinte, Vița de Vie și Cargo 18 mai 2018

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares