BuzzCamp! 2015 2 aprilie

BuzzCamp! 2015

2 aprilie

Ia-ţi acum cetăţenia BuzzCamp! Începe a 13-a ediţie!

Cu paşi repezi, vine o nouă ediţie BuzzCamp! Ediţia cu numărul 13 va fi cu noroc pentru tine! Dacă ai între 18 şi 27 de ani şi eşti din Iaşi, rezervă-ţi în agendă data de 2 aprilie. Venim în oraşul tău şi îţi aducem cei mai buni speakeri şi companii de top în cadrul celui mai complex eveniment de dezvoltare personală şi orientare în carieră.

Înscrie-te acum pe http://buzzcamp.ro/event/iasi/inscriere/ca să fii sigur că îţi rezervi unul dintre cele 300 de locuri disponibile. Da, numai 300 de tineri vor fi selectaţi pentru a participa la eveniment.

Pentru că ne dorim să avem o influenţă pozitivă asupra viitorului tău, îţi oferim şansa să participi la un eveniment unde totul are un obiectiv bine stabilit. În cadrul conferinţelor cu teme de dezvoltare personală ai ocazia să afli poveştile de succes ale celor mai cunoscuţi speakeri motivaţionali, traineri, dar şi vedete,care îţi vor împărtăşi din experienţa şi know-how-ul lor şi îţi vor răspunde la întrebări.

buletin buzz camper

În ceea ce priveşte workshop-urile, avem alături de noi companii internaţionale din domeniul tău, care nu doar că îţi vor pune la dispoziţie input-uri despre cultura lor organizaţională, dar au şi oportunităţi de carieră special pentru participanţii la workshop-uri (job-uri, programe de internship şi traineeship şi stagii de practică).

La BuzzCamp oportunităţile apar şi în pauze. La ce ne referim când spunem asta? În pauzele de după conferinţe şi în cele dintre workshopuri, eşti aşteptat de către companii la fotoliile de consiliere. Specialiştii în HR îţi vor răspunde la întrebări legate de compania pe care o reprezintă, dar şi la întrebări legate de dezvoltarea profesională.

Pentru a participa la cel mai complex eveniment efortul tău este minim.Tot ce trebuie să faci este să te inscrii pe http://buzzcamp.ro/event/iasi/inscriere/şi să fii prezent la eveniment. Nu uita acasă entuziasmul şi deschiderea de a afla lucruri noi. De restul ne ocupăm noi!

Dacă ai întrebări, ne găseşti oricând pe mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.

Înscrie-te la BuzzCamp, vino la eveniment şi devino BuzzCamper!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!