Decembrie 04, 2023

Incepe-ti cariera cu AIESEC Academy!

Incepe-ti cariera cu AIESEC Academy!

 


 
Primăvara asta trăieşte o experienţă de neuitat cu AIESEC Academy. Participă la traininguri susţinute de specialişti în domeniu şi îmbogăţeşte-ţi cunoştinţele de IT, MARKETING sau ANTREPRENORIAT.
AIESEC Academy este un proiect ce se desfăşoară la nivel naţional în cadrul căruia studenţi din diferite domenii de învăţământ participă la 4 weekend-uri de traininguri livrate de persoane cu experienţă în cele 3 domenii menţionate mai sus. Fii şi tu unul dintre participanţi!
Dacă eşti student la Facultatea de Informatică, Facultatea de Matematică - Informatică sau Informatică Economică, iar atenţia ta este îndreptată spre mediul digital şi vrei să afli mai multe despre el, acesta este locul potrivit pentru tine! Aplică pentru Scoala de IT şi aprofundează-ţi cunoştinţele prin cele trei domenii de training, Web - front end, Web - back end şi Android.

Sau, dacă studiezi Marketing şi Relaţii Publice, iar vânzările sunt pasiunea ta şi vrei să afli care sunt cele mai noi strategii folosite de companiile de succes, aplică pentru Scoala de Marketing şi învaţă despre cele două domenii de training, Advertising şi Sales.
Ai o idee splendidă pentru un start-up sau ai deja o afacere în desfăşurare şi ai nevoie de asociaţi la fel de motivaţi ca tine pentru a atinge succesul dorit? Aplică pentru Scoala de Antreprenoriat, întâlneşte noi oameni, fă schimb de idei, creează legături şi ajută-ţi ideea să devină realitate.

AIESEC 2015

Sesiunile vor fi coordonate de traineri specializaţi în domeniul de activitate din mediul local şi nu numai! Traineri internaţionali vor fi prezenţi pentru a-ţi arăta cum se realizează business-ul în mediul extern. Trainingurile în cadrul AIESEC Academy sunt o ocazie unică pentru tine să-ţi testezi cunoştinţele şi să-ţi depăşeşti limitele.
Vino la evenimentele de prezentare a fiecărei şcoli, de pe 18 martie, şi află mai multe despre cea de a treia ediţie a proiectului AIESEC Academy 2015.

Începe-ţi cariera cu AIESEC Academy!

Intră pe www.aieseciasi.ro/academy şi completează forumarul de aplicare, până pe 19 martie.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!