Bal mascat 26 martie Sala Pasilor pierduti 20:00

Bal mascat

26 martie Sala Pasilor pierduti 20:00

 

Personajele de cinema sunt invitate la Balul Mascat Francofon

Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI) organizează cea de-a XII–a ediție a proiectului Bal Mascat, în doar două zile, pe data de 26 martie 2015, începând cu ora 20.00, în Sala Pașilor Pierduți a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași.

Ca în fiecare an, ASFI marchează finalul lunii internaționale a francofoniei printr-un eveniment ce își propune să readucă la viață spiritul artistic și înclinația tinerilor pentru valorile culturale. Tema Balului, Personaje de Cinema, oferă participanților prilejul de a evada din cotidian pentru a intra în pielea personajului din filmul preferat. Pentru completarea ținutei, ASFI pune la dispoziție o varietate de măști, realizate de către voluntarii asociației, care pot fi achiziționate de la standul special amenajat în seara evenimentului. Atmosfera de cinema va fi conturată prin diverse activități pline de fast si magie.

bal mascat iasi 2015

BalulMascat este un eveniment singular la nivelul Iaşului, prin care se doreşte promovarea valorilor francofoniei într-un cadru plin de istorie şi de manifestări artistice. Organizarea acestui bal se desfășoară la finele lunii internaționale a francofoniei, în fiecare an, pentru a contribui la consolidarea relaţiilor între studenţii ieşeni şi cei străini din spațiul francofon, susţinând dialogul intercultural.

Declarația Alexandrei Popa, președinte ASFI:

„Ediția a XII-a a Balului Mascat demonstreză capacitatea proiectului de a se adapta la cerințele noilor generații. Este singurul eveniment anual de divertisment de genulacesta, care are loc într-o sală emblematică și istorică pentru centrul universitar din Iași. Anul acesta participanții vor intra în universul filmului.Cu toții avem cel puțin un personaj preferat și faptul că ni se oferă ocazia de a fi acel personaj pentru o seară este minunat. Pe 26 martie, toate personajele se adună la un loc. E un vis care devine realitate și pentru noi, organizatorii. Sperăm ca anul acestac ei peste 1000 de studenți, pe care îi așteptăm, să se bucure de muzică, de dans și de surprizele pregătite pentru ei.”

           

Contact :

Preşedinte: Alexandra Popa, 0742 322 580

Coordonator al Departamentului de Relaţii Externe: Havârneanu Filip, 0746 921 685