Today a Reader. Tomorrow a Leader 5 mai - 1 iunie

Today a Reader. Tomorrow a Leader

5 mai - 1 iunie

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, Compartimentul American Corner, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, organizează, în perioada 5 mai - 1 iunie 2015, o campanie de susținere a dreptului copiilor la educație prin lectură, parte a proiectului Today a Reader. Tomorrow a Leader.

Campanie Today a Reader

Scopul principal al campaniei este acela de a facilita accesul copiilor din mediul rural la cultură, informație și cunoaștere prin creșterea fondului de carte, dar și de a promova voluntariatul în rândul elevilor și de a-i educa în scopul întrajutorării prin donații de cărți către alți copii. De-a lungul întregii campanii vor fi organizate workshop-uri, recitaluri, concerte și spectacole, prețul biletului de intrare este… o carte!
La finalul campaniei, cărțile colectate vor constitui fondul unei minibiblioteci destinate întregii comunități din Dobrovăț.
Persoanele care doresc să facă donaţii de carte pentru acest proiect sunt rugate să se adreseze direct la Compartimentul American Corner din cadrul Bibliotecii Județene, situat în Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10 (Galeriile comerciale, mezanin).