Eveniment caritabil - Suflete pe portativ 18 mai Casa de Cultura a Studentilor 19:00

Eveniment caritabil - Suflete pe portativ

18 mai Casa de Cultura a Studentilor 19:00

 

Muzica deschide inimi! Acest lucru vor să demonstreze un grup de masteranzi de la Marketing, FEAA, care vă invită la Evenimentul cultural caritabil „Suflete pe portativ” ce va avea loc în data de 18 mai începând cu ora 19.00  la Casa de cultura a studenţilor, Iaşi.

Invitatul special al evenimentului este distinsa soprană Felicia Filip, câştigătoare a unor prestigioase concursuri internaţionale de canto: „Belvedere” (Viena), unde a primit trei premii, inclusiv Premiul Japonez, „Francisco Vignas” - Barcelona, „P.I. Ceaikovski” (Moscova) precum şi premiul The Glory of Mozart (Toronto).

Concert caritabil - Suflete pe portativ

În deschiderea evenimentului trupa Transition  va încânta inimile publicului prin vibrațiile celor  patru naiuri susținute de ritmul tobelor puternice, îmbrățișate de armonicile unei chitare. În continuare Andrei Nastase student la Universitatea de Arte George Enescu, pe acorduri de pian va susţine muzica să deschidă inimi.
Donaţiile obţinute în urma organizării evenimentului „Suflete pe portativ” vor fi folosite pentru a susţine educaţia copiilor de la Centrul de zi Sfânta Marina,  din cadrul Fundaţiei Solidaritate şi Speranţă, prin achizitionarea de rechizite, jocuri educative, calculatoare, haine și alte lucruri absolut necesare creşterii şi dezvoltării lor normale.

Accesul la eveniment se va face pe baza unor bonuri de donație, care pot fi achiziționate începând cu data de 7 mai din Teo’s Cafee şi  între orele 15:30-20:30 din Palas Mall, Centrul Comercial Felicia, ERA Shopping Park.
Mai multe detalii despre eveniment: pe pagina de Facebook „Suflete pe portativ”.  Pentru informații și rezervări: +40729 295 125.
Cheia e la tine!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!