Sarbatoarea Dulcetii la Golia 10 -14 octombrie

 Sarbatoarea Dulcetii la Golia 

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” – Iași, organizează  în perioada 10-14 octombrie 2015, a cincea ediție a târgului cu produse de toamnă „Sărbătoarea Dulceții la GOLIA”. Târgul, este organizat în parcarea din fața Mănăstirii Golia-zona Tg.Cucu și este deschis publicului în intervalul orar 10.00-18.00.

Târgul reunește peste 20 de comercianți, atât din zona Moldovei (jud.Iași, Neamț, Suceava, Vrancea) cât și din județele Brăila, Constanța, Sibiu și Cluj. Timp de cinci zile, ieșenii și pelerinii vor avea ocazia să achiziționeze dulceață, zacuscă, miere de albine, șerbet, gemuri, fructe proaspete, suc de fructe dar și preparate din carne și brânză, cașcaval, produse de patiserie, precum și obiecte confecționate din piele naturală.

 

Afis Sarbatoarea Dulcetii la Golia 2015

 

Marți 13 octombrie 2015 va avea loc competiția tradițională care va stabili Dulceața de la Golia 2015.Comercianții de dulceață din cadrul târgului vor participa cu un sortiment de dulceață la alegere.Juriul concursului Dulceața de la GOLIA va fi format din reprezentanți ai autorităților locale și ai presei.Concursul va avea loc la ora 12 , câștigătorii vor primi diplome și premii din partea organizatorilor.

Premiile constau în icoane achiziționate de către organizatori de la Mănăstirea Golia și mici suveniruri turistice.