Targul de Joburi ACTIV pe Piata Muncii 27 - 28 octombrie Hotel Unirea

 

Targul de Joburi ACTIV pe Piata Muncii

27 - 28 octombrie Hotel Unirea

 

Intre 27-28 Octombrie, la Hotel Unirea, in Iasi, are loc Targul de Joburi  “ACTIV pe Piata Muncii - Abilitati si Competente Tehnice pentru Integrare si Valorificare pe Piata Muncii”.

Angajatori din regiunea Nord – Est
La eveniment vor participa companii din regiunea Nord – Est care isi vor prezenta ofertele de locuri de munca disponibile. Printre companiile care au confirmat prezenta, se numara BCR Asigurari de Viata, Concord Service Center, Electroputere Pascani, Delcam, Kiwi Finance, Quartz Matrix, Conest, Point Architects, Apavital, InSoftDev, Betarom, Aerostar, AllMetech si multe altele.

targ de joburi octombrie 2015

Printre domeniile in care iti poti gasi un loc de munca, se regasesc :
- Inginerie (Telecomunicatii, Constructii, Mecanica, Electrotehnica, Electrica)
- Finante – Banci
- Management si Consultanta
- IT (Software si Hardware)
Intrarea este gratuita.

Daca esti o persoana aflata in cautarea unui loc de munca - fie ca esti somer inregistrat sau neinregistrat, absolvent sau tinar profesionist, trebuie sa stii ca participarea la eveniment este gratuita, pe baza CV-ului, programul evenimentului fiind de la 10:00 la 15:30 in ambele zile. Mai multe detalii despre proiect si eveniment poti afla accesand : www.specialistactiv.ro.

Despre proiectul ACTIV pe Piata Muncii
 
Alaturi de Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, la implementarea proiectului participa universitati din marile orase din Romania, dar si Compania de consultanta TIC si management PYTHIA International si Institutul pentru Politici Sociale. Pentru informatii suplimentare poti vizita site-ul proiectului.
 
Proiectul ACTIV (POSDRU/125/5.1/S/125723) este realizat în parteneriat, alaturi de lider - Universitatea “POLITEHNICA” din Bucuresti, participand la implementarea proiectului: Universitatea “POLITEHNICA” din Timisoara, Universitatea Tehnica “GHEORGHE ASACHI" din Iasi, Universitatea “PETRU MAIOR” din Targu Mures, PYTHIA International - companie de consultanta TIC si management si Institutul pentru Politici Sociale - furnizor de servicii de informare, consiliere profesionala si medierea muncii.