Balul Bobocilor FEAA 19 noiembrie Club Skye 20:00

Balul Bobocilor FEAA

19 noiembrie Club Skye 20:00

 

Bobocii de la FEAA luptă pentru coroana „Regatului Secret”!

Asociaţia studențească “Liga Studenţilor Economişti” din Iaşi organizează „BALUL BOBOCILOR FEAA 2015”, eveniment ce va avea loc joi, 19 noiembrie, începând cu ora 20:00, în Club SKYE.
Pentru ediția din 2015 organizatorii propun o schimbare radicală de stil, trecând de la ritmurile hip-hop adoptate în anii precedenți (Grasul XXL, Paraziții, Guess Who) la ritmurile electro, mult mai cerute de tinerii economiști.

Pe lângă schimbarea de stil muzical, și tema evenimentului va fi una inedită, cele cinci perechi urmând a se duela pentru a cuceri regatul unde sunetul electrizant, jocurile de lumini și culorile ultraviolete reprezintă un stil de viață. Concurenții vor trece prin diverse probe care le vor pune la încercare talentul, spontaneitatea, dinamisul şi creativitatea. Aceştia sunt pregătiţi să ne ofere un spectacol de neuitat şi determinaţi să conducă tărâmul aflat sub umbra misterului, denumit „Secret Kingdom”.

balul bobocilor FEAA 2015

„Anul acesta dorim să redefinim conceptul de bal al bobocilor. Cele două-trei ore de probe încheiate cu un recital de 30 de minute ale unui artist in vogă au adus publicul într-o zonă de monotonie. De aceea, am decis ca în 2015 să invităm un cunoscut DJ din țară, care va mixa până dimineață. Sper ca publicul să fie încântat de această schimbare și să rămână cu o amintire plăcută de la Balul Bobocilor FEAA 2015!” – a declarat Lucian Mușat, președintele Ligii Studenților Economiști Iași.

Pentru afterparty, organizatorii l-au invitat pe Dj ShiveR, un cunoscut DJ din România care a mixat la cunoscuta petrecere pentru studenți „Booha College Party” și pe scena de la festivalul „Electric Castle” 2015.

Partenerii principali ai ediției din 2015 sunt cei de la LycaMobile România.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!