Decembrie 08, 2023

Lansare de carte Andrea Filip 1 decembrie

Lansare de carte Andrea Filip

1 decembrie

 

Andreea Filip te invita la Lansarea cartii “Regaseste-ti stralucirea. 77 Practici alese pentru o viață frumoasa, implinire profesională si evoluție spirituala”.

Sper sa iti faca la fel de multa placere sa o citesti si sa aplici practicile, pe cat de multa iubire, deschidere si pasiune am pus in scrierea ei. Cartea are la baza 18 ani de viata dedicati dezvoltarii personale si profesionale, transformati, la un moment dat, intr-o aventura de regasire a spiritului si de intelegere a vietii. De aceea dedic aceasta carte sufletelor care cauta Adevarul despre ele si viata, pornind de la speranta si dorinta ca toti sa traim Raiul si pe Pamant.

„Este o carte pentru care am lasat deoparte toate deadline-urile si pe care am parcurs-o pe nerasuflate, nu (doar) pentru cuvintele din ea, cat pentru energia si vibratia degajate. Multumesc Andrea pentru o lectura in-sufletita.” Simina

“Regaseste-ti stralucirea” cuprinde 7 capitole principale ale caror titluri sunt relevante si indicatoare pentru continutul sau:

- Jocul vietii
- Abundenta materiala
- Dezvoltare personala
- Ingrijirea corpului si a mintii
- Relatii armonioase
- Esti ceea ce cauti sa devii
- Evolutie spirituala

Cartea este deopotriva pragmatica si idealista. Adreseaza corpul, mintea si sufletul pentru ca ele sunt indisolubile in aceasta experienta umana. Intelegerea, ingrijirea si dezvoltarea lor armonioasa constituie obiectul cartii. Toate practicile sunt descrise simplu si la obiect, pentru a le face imediat aplicabile, fiind utile pentru orice varsta.

lansare de carte Andreea Filip

“[...] sa o puneti in poseta, asa am facut eu, si sa o luati oriunde mergeti: la job, in vacanta, pe plaja etc. [...] cand sunteti intr-un moment mai provocator din viata sau aveti vreo intrebare existentiala deschideti aceasta carte. Va garantez ca va veni si pacea si raspunsul. Vorbesc din experienta: testat, verificat.” Ecaterina

In fiecare oras in care ajung, lansarea va fi sub forma unei intalniri de doua ore cu o structura care cuprinde:

- practici si idei pe tema propusa de majoritatea persoanelor din acel oras, pe baza chestionarului realizat in octombrie;
- cateva cuvinte despre carte; despre mine, ce a fost si ce mai urmeaza …
- o parte mai extinsa de intrebari si raspunsuri, pentru a ne conecta si cunoaste mai bine
sesiune de poze si autografe (dupa cele doua ore).

Imi doresc ca aceste lansari sa fie o ocazie de a interactiona mai mult cu voi, cei care imi apreciati munca, ideile si recomandarile.
Trebuie sa recunosc ca astept cu emotie si incantare aceste intalniri. Sper ca aceasta carte pe care am scris-o cu mult drag si dedicare sa va faca placere si sa va fie de ajutor.

Cartea “Regaseste-ti stralucirea. 77 Practici alese pentru o viata frumoasa, implinire profesionala si evolutie spirituala” este deja disponibila:

- online, pe Divin.ro.
- in librariile Carturesti din toata tara

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!