Decembrie 05, 2023

Deschidere patinoar Palas Ice 29 noiembrie Palas Mall

Deschidere patinoar Palas Ice

29 noiembrie Palas Mall

 

Incepand cu 29 noiembrie 2015 cei care indragesc sportul pe gheata sunt asteptati la Palas, unde se va deschide patinoarul Palas Ice. Sesiunile de patinaj pe Palas Ice vor incepe duminica, de la ora 10.00, si vor continua in fiecare zi a sezonului rece. Palas Ice are o suprafata de 1.200 mp si poate gazdui pana la 300 de persoane. Patinoarul beneficiaza de tehnologie performanta de racire si mentinere a ghetii, fiind functional pana la o temperatura de maximum 12 grade Celsius.

Copiilor li se pregateste o surpriza, acestia vor avea propriul patinoar in ansamblul Palas, care se va deschide pe 4 decembrie. Palas Ice Junior este pozitionat in parc, langa restaurantul Chef Galerie, si va functiona zilnic.

patinoar Palas Mall Iasi 

Orarul de functionare al Palas Ice va fi de luni pana vineri, in intervalul orar 12.00 – 22.00, iar sambata si duminica, intre orele 10.00 – 23.30.

Tariful este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, pentru o ora si jumatate de miscare pe gheata,. Persoanele care nu detin patine, le pot inchiria de la Palas Ice pentru 10 lei.  

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!