Inscrieri la Festivalul de Foarte Scurt Metraj

Festivalul de Foarte Scurt Metraj - Festival de tres courts – inscrieri

Apel la participare pentru selectia de filme foarte scurte romanesti

 

Festivalul de Foarte Scurt Metraj promovează din 1991 filmul foarte scurt în întreaga lume. Sub eticheta Around the Très Courts Romania, competiţia românească regrupează filmele foarte scurte realizate în România. Este o ocazie excelentă pentru cineaştii amatori şi profesionişti, pentru cei care studiază filmul şi artele vizuale sau pur şi simplu pentru toţi cei care au o idee pe care doresc să o împărtăşească!

festival international de film

Cei interesaţi să participe la competiţia românească sunt invitaţi să îşi trimită creaţiile foarte scurte, însoţite de formularul de înscriere, fie pe suport DVD, la Institutul Francez din Iaşi, CP 207, OP 1, Bulevardul Carol I 26, 700750, fie prin e-mail, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Singura condiţie este ca filmul să aibă sub 3 minute! Toate genurile sunt acceptate: ficţiune, documentar, animaţie, filme experimentale sau realizate cu telefonul mobil etc. Participarea este gratuită!
Regulamentul şi fişa de înscriere, precum şi alte detalii despre festival sunt disponibile pe site-ul www.trescourt.com/ro.