Decembrie 05, 2023

Internship international - AIESEC Global Talent

Internship international - AIESEC Global Talent

 

AIESEC este cea mai mare organizație non-guvernamentală pentru studenți din lume, fiind prezentă în mai mult de 125 de țări și teritorii. AIESEC îți oferă șansa de a dobândi experiență profesională printr-un internship internațional plătit prin intermediul programului Global Talent.
Prin intermediul acestui program vei avea ocazia să descoperi o nouă cultură și să îți creezi o rețea internațională de prieteni în timp ce te vei dezvolta atât pe plan personal cât și pe plan profesional.

Durata internship-ului este cuprinsă între 6 și 18 luni iar taxa pe care persoana ce va pleca trebuie să o plătească este de 250 euro, care va fi plătită în două tranșe. În această taxă este inclus suportul pe durata întregului proces și accesul la platforma internațională de oportunități. De asemenea, vei participa la o conferință de pregătire inter-culturală alături de alți participanți ai programului.
Domeniile în care se poate obține acest internship sunt diversificate, pornind de la un job în domeniul educației unde nu este necesară o experiență anterioară până la un job în Administrarea Afacerilor, IT sau Marketing, unde este nevoie de o experiență de minim 3 luni.
Pentru a putea obține internship-ul dorit, persoana care va pleca trebuie să dețină un nivel avansat al limbii engleze și să aibă o vârstă de maxim 29 de ani.

internship international AIESEC 2016

Principalele țări în care se pot accesa internship-uri sunt: Norvegia, Germania, Olanda, Spania, Cehia, Belgia, Egipt și Columbia.
Suma de 250 de euro nu acoperă viza, transportul sau asigurarea. În schimb, AIESEC va oferi sprijin pe tot parcursul procesului, de la înscrierea în proiect până la reîntoarcerea și reintegrarea în țară.
Află mai multe despre program pe www.aiesec.ro/internship

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!