Turneu tenis de camp UMF Tennis Open 6 - 17 aprilie Iasi

Turneu tenis de camp UMF Tennis Open

6 - 17 aprilie Iasi

 

Primăvara vine la pachet cu cel mai mare turneu de tenis de câmp universitar din ţară: UMF Tennis Open!
Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, turneul are ca public ţintă nu doar studenţii ieşeni, ci orice persoană pasionată de tenis care doreşte să ni se alăture.

Vă place tenisul şi doriţi o gură de aer? Acesta este momentul perfect să vă destindeţi! De la o ediţie la alta numărul participanţilor creşte, astfel încât de la 23 de participanţi înscrişi la prima ediţie, s-a ajuns la aproximativ 100 în cea de-a V-a.

UMF Tennis Open este un proiect de suflet organizat de Asociaţia Studenţilor Bioingineri, şi se va desfăşura în două perioade:
Între 6 şi 10 aprilie vor avea loc meciurile de simplu masculin începători şi feminin, urmând ca între 13 şi 17 aprilie să se dispute partidele de masculin avansaţi şi dublu.

umf tenis open

Turneul va avea loc la terenul de sport de lângă Biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” Iaşi. Nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu programul meciurilor: acestea se vor programa în funcţie de preferinţele fiecărui jucător.

Pentru a putea participa, tot ce trebuie să faceţi este să achitaţi taxa de 20 de lei pentru turneele de simplu, respectiv 10 lei de persoană pentru turneele de dublu.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!