Expozitia de pictura Gabriela Popa Benescu - „Configurări imaginare” 18 aprilie - 6 mai

Expozitia de pictura Gabriela Popa Benescu - „Configurări imaginare”

18 aprilie - 6 mai Librăria Cărtureşti din Palas Mall

 

Librăria Cărtureşti din Palas Mall Iaşi  și Uniunea Artiştilor Plastici din România – Filiala Iaşi  în colaborare cu Universitatea de Arte „ George Enescu” Iași organizează în perioada 18. 04. – 6. 05. 2016 expoziția de pictură „Configurări imaginare”, semnată de artista Gabriela Popa Benescu.

Renumita plasticiană se numără printre cei mai talentați pictori români contemporani care au un bogat palmares expozițional,  lucrările sale fiind expuse pe simezele multor galerii din țară și străinătate.

Proiectul expoziţional etalează evoluții și interpretări unice din punct de vedere pictural, interpretările dimensionând o diversitate de lucrări realizate în tehnici mixte care ilustrează întregul concept al  expoziţiei.

expozitie pictura Gabriela Benescu

Expoziția poate fi vizitată zilnic, de luni până duminică între orele 10.00 şi 22.00. Intrarea liberă!
Vă aşteptam cu drag!

Coordonator eveniment, profesor Carmen Sîrbu

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!