Pet Event 4 - 5 iunie in fata Palatului Culturii

Pet Event

4 - 5 iunie in fata Palatului Culturii

 

În weekend-ul 4 si 5 Iunie, prietenii necuvântători ai ieşenilor vor fi în centrul atenţiei pe esplanada din faţa Palatului Culturii. Sâmbătă şi duminică, 4 şi 5 Iunie în fata Palatului Culturii din Iaşi se desfăşoară cea de-a cincea ediţie a Pet Event.

Evenimentul vă aşteapă cu jocuri amuzante special organizate pentru patrupede, precum: „maratonul culcatului”, „Ia loc şi ieşi din joc”, "cel mai popular căţel prezent la eveniment", "best outfit", "sincronizare in dans", etc., cu demonstraţii de dresaj canin, prelegeri despre sănătatea şi comportamentul patrupedelor, discuţii despre importanţa adopţiilor şi multe alte surprize. 

Poliţia Română îi va încânta pe cei prezenţi in faţa Palatului Culturii cu numere spectaculoase de dresaj canin.

pet event 2016

Duminică, de la ora 11.00, Mioritic Club Romania vă aşteaptă cu o expoziţie de club,  în care arbitrii prezenţi vor premia cele mai frumoase exemplare înscrie in competiţie. Vizitatorii vor găsi la Pet Event o varietate de produse şi servicii pentru animalele de companie, printre care şi cel de livrare acasă a hranei pentru patrupede.

Cei care doresc un prieten loial pot adopta un căţeluş sau o pisicuţă. Evenimentul este organizat de „Events by Ioana Gamen”, în parteneriat Primăria Municipiului Iaşi, Mioriotic Club România şi Facultatea de Medicina Veterinară. Printre participanţi se numără: Purina Pro Plan, Extru-Can, Vetro Solutions, Cabinet  "Nest Vet",  Asociaţia „Un suflet pentru fiecare”, Cabinet „Animăluţul meu", Vanelli, Cabinet "Cocodiţe", "Portrete pictate" şi Asociaţia Max Dog.