Decembrie 04, 2023

Cine va canta in concertele de zilele Iasului - Sarbatorile Iasului 2016

Cine va cânta la Sărbătorile Iasului (zilele Iasului) 2016

De lungul Sărbătorilor Iaşului din acest an, vor fi organizate mai multe concerte prin care organizatorii vor incerca să acopere gusturile muzicale ale participanţilor la zilele Iaşului.

Astfel iubitorii de muzică populară sunt aşteptaţi la tradiţionalele spectacole de muzică populară "Sărbătoare în cartierul tău" care se vor desfăşura pe Eslanadele din Alexandru cel Bun, Oancea şi Păcurari şi la care vor cânta Doina Iașului şi Fanfara Chetris.

Pe 10 octombrie de la orele 17:00 pe Esplanada Alexandru cel Bun vor canta Doina Iașului și Fanfara Chetris

Pe  11 octombrie de la orele 17:00 pe  Esplanada Oancea (Tătărasi) vor canta Doina Iașului și Fanfara Chetriș iar pe Esplanada Mimoza (Păcurari) vor fi prezenți Tudor Ungureanu (Rep. Moldova), Veronica Dumnean (Rep. Moldova), Daniela Cudalb (Rep. Moldova), Ansamblul Coral Floralia.

Pe 12 octombrie de la orele 17:00 sunteți asteptați pe Esplanada Nicolina pentru a asculta muzica populară interpretată de Doina Iașului

 

 

Iubitorii muzicii vor putea să participe la concertul lui Gheorghe Zamfir şi a formaţiei sale din data de 12 octombrie, care va fi la Patinoarul Palas de la orele 19:00. Alături de Gheorghe Zamfir vor mai putea fi ascultaţi Francesco Napoli, soprana Irina Baianţ, Orchestra Filarmonicii George Enescu şi Orchestra Radio.

Pe 13 octombrie in Piaţa Unirii incepând cu orele 17:00 se va desfăşura concertul "Iaşul sărbătoreşte româneşte", la care vor cânta Doina Moldovei – Marinică Botea, Stefan Pintilie, Laura Lavric, Matilda Pascal-Cojocărița, Marius Ciprian Pop, Veta Biris, Ion Paladi (Rep. Moldova).

Anul acesta de Zilele Iasului vor fi cateva schimbări cu privire la concertul şi jocurile de artificii cu care se va inchide Sărbătorile Iaşului.

cine va canta la sarbatorile Iasului 2016

Astfel pentru prima data vor fi două concerte, la unul din ele fiind şi artificiile care închid sărbătorile.

In primul concert, care va fi pe data de 15 octombrie de la orele 19:00 la  Palatul Culturii vor cânta Karma (Iasi), Direcţia 5, Nicoleta Nucă, Carla’s Dreams, Inna

In cel de-al doilea superconcert, din data de 16 octombrie de la orele 21:00, care va fi urmat de focul de artificii,  va canta Holograf si se va desfăşura în premieră pe Splai Bahlui.

Programul complet al Sarbatorilor Iasului il gasiti aici ==> Program Sarbatorile Iasului

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!