Revelion 2017 la restaurant Little Texas

Revelion 2017 la restaurant Little Texas

 

 

Petrece un revelion al experientelor senzoriale la Little Texas.

Viseaza, simte, traieste si imagineaza-ti o noapte fantastica!

DREAM – for a New Year of special sensations
Indrazneste sa visezi in cea mai lunga noapte si pregateste-te pentru un an plin de senzatii senzoriale exceptionale. Atmosfera de plutire, completata de cadrul fascinant si stralucitor al Glen Rose Ballroom, spectacolul live al armoniei muzicale pline de energie asigurat de Andra Botez Band si gratia si exuberanta dansurilor sustinute de trupa The Sky va vor purta spre o lume fantastica, in care toate dorintele se implinesc.
Meniul special pregatit de echipa de bucatari Little Texas incude preparate surprinzatoare, in combinatii unice, care vor intregi povestea visului noptii dintre ani.
Locatie: Glen Rose Ballroom
Pret meniu: 490 lei/persoana
Dress code: formal wear

 

 

FEEL – the magic of a great night
Magia inceputului de an te va invalui intr-un décor elegant, cu lumina si culoare, iar experientele gastronomice unice date de meniul fine dining si de asocierile cu vinuri de exceptie, cu povesti extraordinare vor incanta simturile.
Simte vibratia muzicii de buna calitate asigurata de dj Marius Voicescu si a momentelor efervescente de dans, sustinute de trupa The Sky.
Locatie: Alamo Ballroom
Pret meniu: 390 lei/persoana
Dress code: formal wear

LIVE – every moment is an unique experience
Traieste fiecare moment ca pe o experienta unica si celebreaza intrarea in noul an cu energie, distractie si pasiune!
Muzica asigurata de DJ, meniul savuros, cu preparate savuroase, arome puternice si condimente surprinzatoare si spectacolul dinamic al trupei The Sky, vor transforma petrecerea intr-o experienta traita la cote maxime!
Locatie: Restaurant Little Texas
Pret meniu: 290 lei/persoana
Dress code: casual

revelion little texas 2017

IMAGINE – a year full of happiness
Imaginatia este cea care ne deschide noi orizonturi si ne ajuta sa visam. Intampina noul an la Kids Roof Village alaturi de personajele de poveste preferate, crede in puterea viselor si ca totul e posibil!
Karaoke, muzica, dansurile, concursurile si surprizele pregatite sunt elementele principale ale revelionului copiilor. Copiii vor sarbatori noul an cu un meniu adaptat varstei lor, sampanie si artificii.
Locatie: Kids Roof Village
Pret meniu: 140 lei/persoana
Dress code: costumed/casual