Targ de locuri de munca pentru medici si asistenti medicali pe 20 noiembrie la Casa de Cultura a Studentilor

Targ de locuri de munca pentru medici si asistenti medicali

20 noiembrie la Casa de Cultura a Studentilor 10:00

 

Aceasta toamna aduce un nou sezon de Targuri de Job-uri in domeniul medical, unde cei care sunt in cautarea unui loc de munca pot intalni zeci de recrutori care le vor oferi cele mai potrivite oportunitati, atat in tara, cat si in strainatate!

Cadrele medicale din Iasi sunt invitate la Targul de Joburi Careers in White pe 20 noiembrie la Casa de Cultura a Studentilor (Piata Mihai Eminescu), intre orele 10:00 si 16:00. Aici se vor intalni cu agentii de recrutare, reprezentanti ai spitalelor si clinicilor medicale din Europa si nu numai, dar si cu reprezentatii altor centre medicale care le vor pune la dispozitie toate informatiile de care au nevoie pentru a reusi sa isi gaseasca job-ul potrivit.

Job-urile prezente in cadrul targurilor sunt adaptate nevoilor si intereselor candidatilor din Romania si se adreseaza tuturor categoriilor de personal medical: medici specialisi, medici rezidenti, dentisti, asistenti medicali, medici de familie, absolventi de medicina si alte categorii. Personalul medical din Romania este la mare cautare in aceasta perioada, atat in tara noastra, cat si in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.
Ofertele puse la dispozitie de recrutorii prezenti in cadrul targului din Iasi, din aceasta toamna aduc personalului medical dornic de noi oportunitati, nu doar conditii de munca la cele mai inalte standarde, ci si salarii atractive care pot ajunge chiar si pana la 13.000 de euro pe luna, in functie de experienta si specializare. De asemenea, acestia pot beneficia si de alte facilitati, cum sunt cursurile de limba straina gratuite, ajutor in gasirea unei locuinte, obtinerea Vizei si a permisului de sedere, dar si ajutor in relocarea intregii familii.

targ locuri munca medici Iasi

“In aceasta toamna candidatii vor avea sansa de a intalni si mai multi recrutori cu oferte de munca, atat in Romania, cat si in intrega Europa. Cu fiecare nou sezon aducem in fata candidatilor noi recrutori, astfel incat fiecare dintre cei care sunt in cautarea unui loc de munca sa gaseasca job-ul potrivit. Angajatorii isi doresc sa intalneasca candidati bine pregatiti care isi doresc sa se dezvolte profesional” a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Participarea la targ este gratuita, iar participantii sunt sfatuiti sa isi aduca CV-ul la eveniment.
Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul www.careersinwhite.com.