Programul manifestărilor de Ziua Națională a României

10:00 Ceremonia din Piața Unirii va începe cu un concert de muzică populară cu artiști ieșeni.

De la ora 11.00 vor avea loc un Te Deum, discursurile oficialităților, depunerea de coroane, parada militară, iar apoi din nou un concert de muzică populară cu artişti din România, dar și din Republica Moldova și Ucraina.

12:00 Masa tradițională, la care se vor servi 5.000 de porții de fasole cu carnati.

17:00 La ora 17.00 vor începe manifestările pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, cu aprinderea iluminatului pentru Sărbătorile de Iarnă. Sunt aşteptaţi toți copiii, de toate vârstele, pentru că autorităţile au pregătit și câteva momente speciale pentru ei. Cu această ocazie va fi deschis și Târgul de Crăciun de pe pietonal, precum și Orășelul Copiilor.

la multi ani ROmania

17:30 Va fi arborat drapelul național pe turnul Palatului Culturii, în prezența militarilor ieșeni cu torțe și a fanfarei militare.

“De la ora 18.00, la Primărie va avea loc recepția de Ziua Națională a României. Atunci se va acorda pentru prima dată, distincţia «Premiul Marii Uniri», distincție care va fi acordată de fiecare dată de Ziua Națională.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!