Conferințele BiblioZen: „Secretele unui conflict reușit” pe 22 ianuarie la Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi”

Conferințele BiblioZen: „Secretele unui conflict reușit”

22 ianuarie Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” 12:00

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” (OMNOCON) invită publicul duminică, 22 ianuarie 2017, începând cu orele 12.00, la Sala  de lectură, la workshop-ul „Secretele unui conflict reușit”, susținut de Gabriela Tașcă, formator și consilier pentru dezvoltare personală.
Conflictul este o parte naturală și face parte din evoluția noastră personală și relațională. De ce? Pentru că suntem fiinţe umane, cu dorinţe, idei, atitudini, nevoi, sentimente, comportamente, temperamente şi scopuri proprii; iar când acestea diferă, apare conflictul. De cele mai multe ori are la baza lupta pentru putere sau nevoia de a-l domina pe celălalt.

Conflictele în sine nu sunt o problemă, ci reacţiile noastre faţă de ele. În multe cazuri, cuplurile nu abordează deschis conflictele, pentru că nu i-a învăţat nimeni cum să o facă şi, ca rezultat, conflictele sunt îngropate şi pot ieşi la iveală mai târziu, împiedicând dezvoltarea normală a relaţiei.

De ce să vorbim despre conflict? Fiindcă este o parte inevitabilă a vieții. Apare peste tot, creează relații noi, pe unele le modifică – le face să înceteze sau, dimpotrivă, le întărește. Cu toții ne simțim în alt mod după ce trecem printr-un conflict, ceva se zguduie în noi și apoi relația se reașează, în alt mod. Cum să îi facem față? Ce strategii de soluționare a situațiilor conflictuale putem aplica? Vom afla răspuns la toate aceste întrebări la întâlnirea din 22 ianuarie.

Având peste 26 de ani de activitate în domeniul financiar-bancar, 17 ani de vânzări și 9 ani de training, Gabriela Tașcă a devenit pasionată de domeniul relațiilor interumane. Pentru că de-a lungul timpului a observat că un subiect acaparează din ce în ce mai des interesul oamenilor, s-a gândit să ne propună să discutăm relaxat despre… conflict.

secretele unui conflict reusit

Participarea este gratuită. Pentru o mai bună organizare a evenimentului, vă rugăm să vă înscrieți completând formularul online disponibil la adresa http://evolutieintegrativa.ro/secretele-unui-conflict- reusit/.

„BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene, se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor
spirituale contemporane şi se desfăşoară prin întâlniri periodice în care se dezbat diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în
noiembrie 2013, proiectul se află la a patra ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Vicepreşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

Vă aşteptăm duminică, 22 ianuarie 2017, de la orele 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi, Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!