Stand up comedy cu Maria Popovici si Mincu

5 martie Teatrul Luceafarul 21:30

 

Câștigătoarea Editiei 2016 iumor, Maria Popovici ajunge la tine în oraș! Artitude anunță un turneu de prezentare ce se desfășoară național în perioada ianuarie-aprilie 2017.

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up. Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul.

S-au cunoscut la UNATC și au început să joace din anul trei de facultate la Teatrul Independent În Culise.  Primul spectacol a fost ,,Imaginează-ți că ești Dumnezeu'' dupa Matei Visiec, un happening minunat și unic în România. Pe lângă spectacolele de teatru pe care le-au jucat aici, au început și serile de stand up comedy. Inițial Maria s-a urcat pe scenă pentru a răspunde glumelor comedianților despre femei și acolo a rămas. La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic iar Mincu pe a doua.

Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ''STAND UP Fest 2016'', cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce. De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment

stand up comedy maria popovici 5 martie

Maria crede că: “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.”

CAND? DUMINICA, 5 MARTIE - IASI

Unde? Teatrul LUCEAFARUL

Bilet: 30/35 RON. Se achizitioneaza de la Casieria teatrului de marti – vineri intre 10.00-14.00 si duminica intre 12.00-14.00. Telefon 0748-132.317 . Se achizitioneaza si online pe biletmaster.ro