JobShop® 2017 in perioada 11-16 martie

JobShop® 2017

11-16 martie 

 

În perioada 11-16 martie 2017, BEST Iaşi, cu sprijinul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi,  va organiza cea de-a XVII-a ediţie a evenimentului naţional de carieră JobShop ® . În cele 6 zile, studenţii vor putea participa la Zilele de Stand, activităţile susţinute de companiile participante, trainingul de realizare a CV-ului, trainingul de simulare a interviului de angajare, Cariere de Succes sau Local Event on Education.

Pe data de 11 martie va avea loc Workshopul de CV susţinut de Train to Perform în cadrul căruia participanţii vor afla care sunt punctele forte ale unei aplicaţii reuşite. Tot acolo, cu ajutorul trainerilor, ei vor putea să-şi şlefuiască CV-ul pe care să îl prezinte companiilor în timpul Zilelor de Stand. Pe 12 martie, partenerii noştri, Crilia vor organiza un training care propune ca temă simularea interviului de angajare.

La Zilele de Stand, 14 şi 15 martie, participanţii pot discuta direct cu reprezentanţii companiilor prezente la Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului. Printre ofertele propuse de companii se numără: locuri de muncă, stagii de practică sau internshipuri. Câteva dintre companiile participante la ediţia de anul acesta sunt: Arcelor Mittal, SCC, Conduent, E-ON, Hilti, Capgemini, Tivo, Mind CTI, Dacia Group Renault, IGW, Delphi, Atexis, Electroalfa, OSF Global Services, RCS RDS, Preh şi Comodo.

jobShop eveniment Iasi 2017

O altă activitate din cadrul JobShop ® este Cariere de Succes care reprezintă o discuţie liberă între studenţi şi oameni de succes din mediul bussiness ieşean. Anul acesta, cei trei speakeri care vor participa la activitate sunt: Ştefan Sârbu, Business Development Manager, Daniel Condurache, Prorector al Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi şi Ciprian Ouatu, Consultant Asociat Ascendis.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla accesând site-ul www.iasi.JobShop.ro sau pagina de Facebook, JobShop Iaşi.

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, aflată în permanentă dezvoltare încă din 1989, prezentă în 96 de universități tehnice din 33 de țări europene.
De la sfârșitul anului 2000, BEST Iași își dedică activitatea dezvoltării studenților din mediul ieșean, încercând în același timp să aducă un plus de valoare comunității locale.