Simpozion de astrologie Ritmuri Astrale

18 - 19 martie Congress Hall Palas

 

Sâmbătă și duminică 18 și 19 martie 2017, va avea loc la Iasi, a șasea ediție a simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, organizat de cabinetul de astrologie Astro Mercur şi Revista Glare. Ne-am propus ca prin aceasta manifestare sa celebrăm la Iași, în fiecare an, echinocţiului de primăvară care, reprezinta începutul unui nou an astrologic dar și a primăverii astronomice.

 Acest eveniment este realizat prin efortul astrologilor prezenți la Iaşi cu această ocazie şi, ne dorim să prezentăm publicului larg mecanismele acestei cunoaşteri, într-un dialog direct cu publicul.
Vor fi două zile de conferințe, de discuții libere între public și astrologi, consultații, expoziție de pictură cu tematică astrologică, schimb de experiență si de cunoaștere, după cum ne-am obișnuit deja sa întâmpinăm echinocțiul de primavara la Iași.

În programul de conferințe vă puteți întâlni cu Ion Hristescu, Valeria Grigoraș, Luminița Ristea, Mihaela Ișfan, Ancuta Catrinoiu din București, Gabriela Jora din Bîrlad, Anca Tăutu din Iaşi, precum si cu Petru Arcan din Chisinau, lector al Centrului de Cercetări Astrologice ASTROURANIAS.

De asemenea, Cristina Guzinschi de la Chișinău (Școala Astro-Dao) este prezentă in volumul simpozionului cu un subiect de cercetare astrologică.

Alexandra Juduc va prezenta expoziția de pictură inspirată din tematică astrologică și va avea surprize pentru public.

Catalina Neica (IMPERATORIA) va prezenta expozitie de bijuterii handmade și, de asemenea va avea surprize pentru public.

Intrarea publicului este gratuită.

Toate conferințele precum și prezentarea tuturor astrologilor participanți se regăsesc in volumul simpozionului, aflat și el la a șasea ediție.

Simpozionul se va desfăşura în Complexul Palas.

Partener Principal : Congress Hall Palas Iasi www.congresshall.ro

ritmuri astrale 2017

Programul manifestării este următorul:

18 martie 2017 – Complex Palas, sala de conferinţe Mozart.

Va avea loc prezentarea conferinţelor în două sesiuni, prima între orele 10:00-13:30 şi a doua între orele 15:00-18:30 - dedicate publicului larg, cu prezentări pentru popularizarea cunoaşterii astrologice, cu discutii libere public–astrologi, expoziție de pictură inspirată din tematică astrologică.

Duminică 19 martie 2017 –Complex Palas, spațiu deschis zona LIBRARIA CARTURESTI -  INTERSPORT ȋntre orele  10:00-14:00.

Sesiune dedicată interacțiunii cu publicul – prezentare interactivă cu subiecte privind contextul astral al anului 2017, susținută de întreaga echipă de astrologi prezenți la simpozion  - discutii libere public–astrologi, expoziție de pictură inspirată din tematică astrologică.

Simultan vor fi discuții particulare, sesiune de consultanță astrologică la cerere, cu astrologii prezenți la eveniment.

Acest eveniment își propune să promoveze cunoașterea astrologică în rândul publicului și să readucă în atenția noastră viața în ritmurile naturii.

Timp de două zile, vom realiza un schimb de informații și de experiență, între iubitorii de astrologie, fie că sunt practicanți profesioniști sau doar utilizatori de informație astrologică.

Vineri 17 martie, va poposi la Iași Caravana Phoenix, un proiect al Asociației Astrologilor din România (AAR). Este un demers prin care AAR care își propune promovarea astrologiei in țară. Prima întâlnire va vea loc la Iași, la Hotel Eden, între orele 17:30-19:30, în avanpremiera simpozionului Ritmuri Astrale.

Va invităm să redescoperiți alături de noi frumusețea precum și utilitatea intrumentelor astrologice în lumea modernă a mileniului trei.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!