Expo & Burn 2017 29 - 30 aprilie Aeroportul International Iasi

Expo & Burn 2017

29 - 30 aprilie Aeroportul International Iasi 10:00 – 18:00

 

Liga Studentilor de la Mecanica Iasi duce  traditia mai departe!! Expo&Burn ajunge anul acesta la cea de-a noua editie. Editie care se anunta la fel de surprinzatoare si captivanta, atat pentru spectatori cat si pentru concurenti.

Evenimentul cuprinde 3 probe:
- Drift
- Expo
- Îndemânare

 

 

Proba de Expoziție este dedicată iubitorilor de mașini care vor să-și etaleze munca prestată ce constă în tuning. Cele mai deosebite mașini vor fi premiate, iar publicul va fi principalul juriu care va decide câstigatorii.
Va puteti inscrie AICI!

Proba de îndemânare este dedicată șoferilor amatori care doresc să-și prezinte abilitățile de conducere a mașinilor proprii pe un traseu improvizat de organizatori. Practic, cei înscriși la această probă trebuie să depășească anumite obstacole într-un timp cât mai scurt pentru a câștiga cursa.

expo-and-burn-2017-aeroport Iasi

Șoferii vor concura 1 vs. 1 pe două trasee identice și vor fi grupați după anumite criterii (capacitate cilindrică, carburant) astfel încât niciunul dintre ei să nu plece cu a două șansă. Câștigătorul va fi acel șofer care va ajunge primul la linia de finish. Câștigătorii “battle-urilor” din prima cursă se vor califica în runda următoare. Procedeul se repetă până în finală, acolo unde se va decide marele câștigător. PREȚ ÎNSCRIERE LA PROBA DE ÎNDEMÂNARE: 20 lei online sau 30 lei la locul evenimentului.
Va puteti inscrie AICI!

Asa ca, nu uitati: 29-30 aprilie 2017, intre orele 10:00 – 18:00,  Aeroportul International Iasi.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!